Artística Big band ofereix el seu concert de presentació en el teatre Montecarlo de Bunyol al costat d’En clau de jazz Band 

Post també disponible en: Castellano

Diumenge que ve 4 de juny comença la marxa d’una nova agrupació “Fea”, Artística Big band, i ho farà abrigallada per una Big band ja consagrada com En clau de Jazz Band, de Benimodo. 
Sota la direcció musical de Jose Antonio Tello Masmano, qui és membre fundador de l’Orquestra de Jazz del Teatre Central de Sevilla, sota la direcció de Mike P. Mossman i Perico Sambeat, a més de fundador i Director de la Big band d’Aracena, a Huelva. Saxofonista de la Banda Simfònica de “Els Lletjos”, afronta aquest projecte que recupera el format d’orquestra de jazz, presents al llarg de la història de L’Artística, l’última en la dècada dels 90, amb Manuel Jesús Godoy Mesas com a director. En aquesta ocasió, està formada per joves músics de la Banda Simfònica, als qui s’ofereix l’oportunitat d’explorar un nou llenguatge musical, permetent-los créixer com a intèrprets, amb la companyia de músics experimentats que exerceixen de líders de corda, com José Luis Ramón Criado i José Andrés González. A més, compten amb el suport i guia de músics com el bateria Pancho Montáñez, el guitarrista Jorge Riera i el baixista Javi Escamilla. 
Després d’oferir un xicotet avançament en l’acte d’inauguració de la XVI Fira del Comerç de Bunyol el passat 12 de maig, aquest concert serà el seu debut oficial en la qual serà la seua casa, el Teatre Montecarlo. Com a arrancada del concert, estaran acompanyats per En clau de Jazz Band, agrupació que compta amb 15 anys d’història ininterrompuda, actualment dirigits per Kako Rubio, que afronta el seu primer concert al capdavant d’aquesta formació. Rubio, trombonista i eufonista, és professor de Sedajazz i de l’Agrupació Musical “La Lírica” de Silla, on és director de “La Lírica” Big band. Membre col·laborador de formacions com Sedajazz Big band, Ramón Cardo Big band, Clasijazz Big band o Big band de Berklee College of Music de València, lidera també els seus propis projectes com a solista, a trio i sextet.
En clau de jazz Band ha actuat acompanyant a músics de la talla de Toni Belenguer, Soledad Giménez, Lluís Llario o Paul Evans, entre altres, actuant a Castelló, Madrid o Barcelona, i exportant la seua música fora de les nostres fronteres, visitant Berlín. Compten amb dos enregistraments discogràfics, “Don’t explain” i “That’s all”, durant la seua etapa sota la direcció de Ricardo Belda, un dels seus fundadors. 
Totes dues agrupacions compartiran aquest primer concert d’Artística Big band, diumenge que ve 4 de juny a les 12 hores en el Teatre Montecarlo, arrancant amb força i il·lusió la història d’una formació a la qual desitgem una llarga trajectòria.
Les entrades anticipades, amb un preu de 7€, 5€ per als socis de L’Artística, ja estan a la venda en Secretaria, en horari d’11 a 13 hores i de 17 a 19 hores, a més d’en Soho Culture Club.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*