L’Escola de Música i Dansa “Luis Ayllón” de la SM “L’Artística” de Bunyol reprén els cursos de perfeccionament “Juan Carlos Mañez”

Post també disponible en: Castellano

L’Escola de Música i Dansa “Luis Ayllón” de la Societat Musical “L’Artística” de Bunyol no ha cessat la seua activitat en aquests dos complicats anys de pandèmia. Adaptant-se a la situació a cada moment, les seues classes van continuar durant la pandèmia, es van adaptar les aules, es van reorganitzar horaris i format de les classes, permetent fins i tot realitzar les audicions i actes de tancament de curs. Aquest 2022, després de l’empitjorament de la situació, no havia permés reprendre els Cursos de Perfeccionament que organitza l’Escola, prenent el nom d’un dels nostres músics més volguts, Juan Carlos Mañez. La relaxació de les mesures de seguretat i higiene permeten realitzar un curs de saxofon els pròxim 28 i 29 de maig amb el nostre saxofonista Leandro Perpinyà, organitzat per l’aula de saxofon de l’Escola, el professor de la qual és Pablo Márquez, músic de la nostra Banda Simfònica.
Professor del Conservatori Professional de Música Francesc Peñarroja de Vall d’Uixò, Leandro Perpinyà va començar la seua formació en el clàssic, en diferents conservatoris, obtenint el títol superior de saxofon. Posteriorment, va continuar la seua formació en Berklee College of Music, obtenint el títol de saxofon de jazz, obtenint el Bachelor of Music, Performance, Summa Cum laude. Al llarg de la seua trajectòria ha treballat en diferents conservatoris d’Andalusia i València, i ha col·laborat amb destacades orquestres professionals com la Real Orquestra Simfònica de Sevilla, l’Orquestra Simfònica de Bilbao, l’Orquestra Nacional d’Espanya o l’Orquestra Simfònica de Madrid.
Leandro és col·laborador de la Societat Musical “L’Artística” de Bunyol, i fundador de la Societat Artístic-Musical “La Va unir” de Quart de Poblet, l’Andalusia Big band, i l’Associació Sevillana de Jazz ASSEJAZZ. A més, ha liderat els seus propis projectes, plasmant-se en l’enregistrament de diversos discos com “Leandro Perpinyà Quartet” en 2012, “Per allí ve Costi”, en 2016, o “No em vages a enganyar”, al costat del pianista Javier Galiana en 2019. 
El curs, estructurat en dues jornades, té com a objectiu acostar als alumnes les diferents tècniques i estils del saxofon, mitjançant classes individuals i col·lectives. Els alumnes de l’Escola de Música de “Els Lletjos” tindran un preu especial enfront dels externs, podent informar-se i inscriure’s en Secretaria, en el correu electrònic escuelaluisayllon@gmail.com i en el telèfon 962500250, fins al pròxim 26 de maig.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*