El Parc de la Lomiquia acollirà el pròxim cap de setmana la II Fira de Medi Ambient de Xest

Post també disponible en: Castellano

Els pròxims 20, 21 i 22 de maig, el parc de la Lomiquia acollirà la II Fira de Medi Ambient, un esdeveniment organitzat des de la regidoria de Medi Ambient que comptarà amb llocs informatius, actuacions de música en directe, exhibicions de grimpa, tallers, activitats d’educació ambiental, una tirolina infantil i venda de productes ecològics. A més, inclourà l’exposició de plantes del Congrés Internacional de Cactus i Suculentes, en l’àgora del parc. 

La fira obrirà les seues portes el divendres, 20 de maig, a les 16.00. Al llarg de la vesprada, fins a les 21.00, se succeiran tres concerts i es realitzaran les dues primeres activitats programades: la ruta Marxa nòrdica, a càrrec de l’empresa Turamiza, i un taller sobre la fauna ibèrica, a càrrec de la regidoria de Medi Ambient. 

El dissabte, 21 de maig, continuarà la fira en horari de 10.00 a 21.00, amb més música en directe i activitats per a tots els públics. 

L’última jornada se celebrarà el diumenge, 22 de maig, en horari de 10.00 a 15.00. La fira es tancarà aqueix dia amb un taller de reciclatge creatiu, organitzat per Agora Talen, el lliurament de premis de l’II Certamen fotogràfic Xest Verd, una exhibició de grimpa d’arbres, a càrrec de l’Escola de l’Arbre, i dues actuacions musicals oferides pel trio d’entenimentada AlMaRo i Jazz&Blues Try-o.

El programa complet està disponible en la web municipal www.cheste.es i en les xarxes socials municipals.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*