Atribueixen l’alt nombre de positius del municipi de Requena a la gran quantitat de proves PCR que es realitzen

Post també disponible en: Castellano

És el que han matisat des dels centres sanitaris de la zona

La directora de Centre de Salut Pública d’Utiel, Ana Gimeno i el director gerent de el Departament de Salut de Requena, Leandro Quiles, han mantingut aquest dimecres una reunió amb alcaldes i regidors de sanitat dels municipis de Requena, Chera i Set Aigües.

L’objectiu de la mateixa ha estat mantenir una comunicació fluïda i conèixer les informacions al voltant de la incidència del coronavirus al municipi de Requena de mans dels professionals sanitaris, mantenint així una cooperació i coordinació efectives i eficaces en tot moment.

Durant la trobada s’ha parlat de l’alt nombre de casos amb què compta actualment el municipi requenense, encara que des dels departaments sanitaris han matisat que “l’elevat nombre de positius es deu també a la gran quantitat de proves PCR que s’estan realitzant a la població, el que fa que la taxa de persones contagiades es mantingue a l’alça”.

Com a dada positiva, cal assenyalar que “la pressió hospitalària és baixa en aquests moments a Requena i el centre per ara no està saturat, de manera que fins i tot s’estan duent a terme en la seua major part les consultes ordinàries a l’hospital” segons els responsables sanitaris.

Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*