Les Escoles Esportives Municipals arranquen dilluns amb activitats per a totes les edats i grups complets a Utiel

Post també disponible en: Castellano

La majoria d’activitats programades han tancat ja les inscripcions en completar-se l’aforament.

Últimes places disponibles en grups de  pilates, ioga i gimnàstica terapeútica

Les Escoles Esportives Municipals arrancaran la seua temporada 2023/2024 dilluns que ve 2 d’octubre amb gran acolliment.

L’àmplia oferta del programa esportiu ha sigut tot un èxit amb inscripcions tancades en la majoria dels grups de les diferents modalitats esportives.

El passat 11 de setembre s’obria el termini d’inscripcions i des de llavors l’oficina d’esports ha comptat amb nombroses sol·licituds de veïns/as interessats a sumar-se a la pràctica esportiva. Una forma divertida i saludable per a mantindre’s actiu amb preus molt assequibles. 

En aquest moment tan sols queden places en un grup de pilates, ioga i gimnàstica terapèutica. Els interessats poden consultar disponibilitat en el Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Utiel.

Els usuaris de les Escoles Esportives Municipals donaran la benvinguda al mes d’octubre amb activitats per a totes les edats i nivells: Pilates, ioga, futbol sala, voleibol, gimnàstica 3ªedad, terapèutica… Una àmplia oferta esportiva per a mantindre’s en forma, entrenant cos i ment.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*