Cooperatives Agro-alimentàries s’adhereix a la convocatòria de manifestació dels agricultors per al 25 de febrer

Post també disponible en: Castellano

Cooperatives Agro-alimentàries de la Comunitat Valenciana s’adhereix a la convocatòria de manifestació impulsada per les organitzacions professionals agràries divendres que ve 25 de febrer sota el lema “SOS: per la supervivència del camp valencià”.

La convocatòria mobilitzarà a persones i vehicles agrícoles en un recorregut que començarà al carrer Xàtiva i discorrerà pel centre de València fins a la Delegació del Govern, on es donarà lectura a un manifest comú. La taula reivindicativa d’aquesta manifestació al·ludeix a qüestions com l’adopció de mesures extraordinàries que alleugin l’escalada de costos de producció agrícoles i ramaders; la posada en marxa de plans de reconversió i reestructuració per a sectors en crisis; la implicació de les Administracions per a fer front a les amenaces fito i zoosanitàries; la revisió d’acords comercials i l’avaluació de l’impacte real de les estratègies vinculades al Pacte Verd Europeu; l’adaptació de la Reforma Laboral a les necessitats de l’agricultura valenciana; o la millora de les estratègies de lluita contra els robatoris en camp, entre altres aspectes.

Cirilo Arnandis, president de Cooperatives Agro-alimentàries de la Comunitat Valenciana, considera “que desafortunadament, la situació no ha millorat en absolut des de la històrica concentració de 2020, en la qual al voltant de 10.000 persones i 2.000 vehicles agrícoles van protestar a València. És necessari tornar a sortir al carrer per a fer veure als nostres representants polítics i al conjunt de la societat que està en risc el futur de la nostra agricultura”. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*