El PRyA pregunta en el ple de Requena per la reparació de l’enfonsament del carrer de Mira

Post també disponible en: Castellano

Des del Partit de Requena i Llogarets (PRyA) ha recordat que fa mesos que des de la seua formació porten “sol·licitant la reparació del carrer de Mira, situada al costat del Centre de Salut de Requena”.

“Des de fa mesos portem des de la nostra formació sol·licitant la reparació del carrer de Mira, situada al costat del Centre de Salut de Requena”.
“Des de fa anys s’estan enfonsant les llambordes d’aquest carrer de forma continuada, fins al punt d’apreciar-se ja diversos centímetres de distància entre la base de la finca i la calçada, la qual cosa és un risc per als veïns pel fet que aquest enfonsament és lent però constant”.
“L’enfonsament d’aquest carrer comporta que les llambordes provoquin caigudes entre els veïns, de les quals ens consten vàries. De fet, són els propis veïns els que acudeixen al Partit de Requena i Llogarets per a traslladar-nos les seves queixes respecte a aquest tema”.
“Veient que passa el temps i des del govern socialista de Mario Sánchez no es fa res, des del PRyA preguntem en el ple de la setmana passada per la data d’inici de les obres de reparació del carrer de Mira per a poder traslladar als veïns aquesta informació”.
“La resposta del govern de PSOE i Podemos va ser que estan pendents de contractar el servei de reparació del desperfecte, perquè és una actuació massa gran per a la brigada municipal”.
“És curiós veure com els passos a seguir per a la compra i rehabilitació del Cinema Astoria, valorat en aproximadament 2,5 milions d’euros, avancen sense cap problema, però en el cas d’una reparació reclamada pels veïns, com és la de la C/ de Mira, encara no s’ha iniciat després d’anys de peticions.
És evident que les prioritats per al govern socialista de Mario Sánchez no són les dels veïns”.
Des del Partit de Requena i Llogarets “continuarem insistint a l’alcalde socialista Mario Sánchez en el prioritari de la reparació del carrer de Mira pel bé dels veïns, perquè és intolerable i injustificat una demora tan gran en la solució d’aquest problema”, finalitzen.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*