Benaguasil commemora el 19 de març amb actes que simbolitzen les Falles i la Nit de la cremá

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Benaguasil i la Junta Local Fallera van aconseguir emocionar al món faller de Benaguasil amb actes simbòlics per a commemorar les festes falleres en el municipi.

A la nit, a les 22,30 hores es va realitzar un tret aeri des de l’Avinguda de Montiel per a simbolitzar la Nit de la Cremá en el municipi que més falles té per població.

L’Ajuntament de Benaguasil i la Junta Local Fallera van aconseguir emocionar al món faller de Benaguasil amb actes simbòlics per a commemorar les festes falleres en el municipi

Suport al món faller i al sector pirotècnic

A més de la solemne missa a les *12h00 que va tindre lloc en la Parròquia Asunción de La nostra Senyora es va celebrar una Ofrena a l’interior del temple amb presència de les 10 comissions falleres, de les màximes representants de les Falles de Benaguasil, la Fallera Major Alba Ferrer i Daniela Jiménez així com membres del govern municipal.

En finalitzar la celebració religiosa, les Falleres Majors de Benaguasil van dirigir unes paraules a través del bàndol municipal i totes les comissions falleres van realitzar trets amb material pirotècnic subministrat pel consistori mentre sonava l’himne regional en tota la localitat.

A la nit, a les 22,30 hores es va realitzar un tret aeri des de l’Avinguda de Montiel per a simbolitzar la Nit de la Cremá en el municipi que més falles té per població.

Des de l’ajuntament de Benaguasil en paraules de la regidora de Falles Ana Mª Aleixandre, “hem volgut continuar estant al costat de les nostres falles en un any tremendament difícil per a totes les que sentim aquesta festa com una cosa única. Benaguasil no s’entén sense falles ni les falles sense Benaguasil. Estem decidits a incorporar noves idees que continuen promocionant les nostres festes falleres com a Festa d’Interés Turístic Provincial”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*