Benaguasil corona als màxims representants de les festes patronals 

Post també disponible en: Castellano

Centenares de vecinos acompañaron a los representantes de la juventud en su presentación

Benaguasil es va vestir de gala divendres passat per a iniciar les seues festes patronals en honor a la Verge de Montiel. El tret d’eixida el va donar la presentació de la Reina de les Festes, la jove Claudia Collado, i la seua Cort d’Honor, així com del Clavari Major, Miguel Ángel Civera i els festers.

L’acte va començar a l’Ajuntament, on la corporació municipal va rebre a les joves per a celebrar el ple en el qual es va oficialitzar el nomenament de les festeres i els clavaris. Una vegada realitzat l’acte protocol·lari, la comitiva es va dirigir a l’Auditori per a celebrar l’emotiu acte de la presentació. Allí, i abrigallats per familiars i amics, així com representants d’associacions, falles, clavaries i les autoritats municipals, la Reina de 2021 va procedir a coronar a Claudia, qui es va mostrar molt agraïda i il·lusionada amb el seu nou càrrec.

Després d’això, van ser cridades a l’escenari les dames d’honor i els festers. Imposades les carambas a cadascuna de les joves va arribar el moment dels parlaments, primer del clavari major de la Verge de Montiel, Adrián Balaguer, posteriorment del mantenidor d’aquest acte, Vicent Gregori, i de l’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra.

La presentació dona inici a un extens programa festiu, en el qual la Regidoria ha previst diferents actes i activitats per a tots els públics. Uns festejos que s’allargaran fins a mitjan setembre i en el qual no faltarà la música, la cultura, la tradició, i, sobretot, la il·lusió d’un poble que es bolca amb cada acte.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*