Benaguasil llança una campanya comercial per a incentivar les compres 

Post també disponible en: Castellano

Se sortejaran 300€ entre totes les compres que es realitzen del 24 al 30 d’octubre.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és secundar, dinamitzar i promocionar al sector comercial de Benaguasil.

Amb motiu de la celebració del Dia del Comerç Local el dia 25 d’octubre, l’Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, ha posat en marxa una campanya per a dinamitzar i incentivar les compres en el comerç local i de proximitat, un dels principals motors econòmics del municipi.
A través d’aquesta iniciativa, que també compta amb la col·laboració de Empresaris de Benaguasil, les persones que realitzen compres en els comerços locals entre el 24 i el 30 d’octubre podran participar en el sorteig de 300€. Totes les compres que es realitzen en aquest període de temps, tindran la possibilitat d’optar a aquest xec regal que se sortejarà el 31 d’octubre.
Per a això cada vegada que realitzen una compra en els establiments comercials pertanyents a l’associació Empresaris de Benaguasil, hauran d’emplenar un cupó amb les seues dades i depositar-lo en les urnes habilitades. La persona guanyadora podrà gastar el premi en qualsevol de les botigues associades.
L’edil Patricia Merenciano ha assenyalat que “des de l’Ajuntament volem celebrar el dia del Comerç Local amb aquesta campanya per a posar en valor el treball i la labor de l’empresariat i acostar a la població el comerç de proximitat”. 
La regidora ha animat als veïns a “realitzar les compres a les botigues de proximitat per a reivindicar els nostres comerços tradicionals, promocionar-los i activar-los, al mateix temps que ha donat les gràcies als empresaris per contribuir a fer gran el nostre municipi”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*