El PP de Camp de Túria insta la mancomunitat a posar en marxa un servei de transport comarcal urgent per a anar la ciutadania als punts de vacunació massiva

Post també disponible en: Castellano

La iniciativa pretén “destinar les partides pressupostàries que siguen necessàries per a posar en marxa aquest servei urgent”

El Grup Popular recorda que la comarca “porta 6 anys esperant la posada en marxa d’un transport que ni està ni se li espera”

El Grup Comarcal Popular ha registrat una proposta en la Mancomunitat Camp de Túria instant a a el govern comarcal a posar en marxa de manera urgent un servei de transport comarcal perquè la ciutadania puga acudir als punts de vacunació.

“Des del Grup Comarcal assistim amb incredulitat davant la falta d’informació de la Generalitat Valenciana sobre la vacunació als ajuntaments. En un primer moment la Conselleria de *Sanitat va indicar que l’1 d’abril d’establirien punts de vacunes en 10 municipis de la nostra comarca. Posteriorment van indicar que la data prevista seria l’1 de maig i ara parlen del 15 de maig. Mentrestant, els nostres veïnes i veïnes han de desplaçar-se fins a *Llíra o fins a Paterna sense un transport comarcal en funcionament que Camp de Túria porta 6 anys esperant”, tal com critiquen des del PP.

“Des del nostre grup, hem plantejat que totes les partides pressupostàries possibles de la *mancomunitat han de ser posades a disposició per a aquest servei urgent com per exemple aquelles destinades a la carrera d’arbres i castells que acaba de ser anul·lada es destinen a la contractació d’un servei de transport que connecte els municipis amb les localitats on han d’acudir a vacunar-se”, han afegit fonts del PP comarcal.

En paraules dels portaveus comarcals, “amb aquesta proposta plantegem una solució viable davant un problema que ha generat la Generalitat Valenciana sense comptar amb els municipis com és habitual des de l’inici de la pandèmia. Aquesta proposta és per al conjunt dels veïns de Camp de Túria i molt especialment per a aquells municipis amb una menor població”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*