Benaguasil rep el premi al bon govern municipal de la FVMP per la gestió de projectes europeus

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament ha sigut guardonat pel projecte europeu Bridge 2030 

El guardó és un reconeixement a la bona faena duta a terme des de l’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament i un estímul per a continuar millorant dia a dia Benaguasil.

L’Ajuntament de Benaguasil ha sigut guardonat amb un dels Premis al Bon Govern Municipal amb els quals la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) reconeix les bones pràctiques municipals i que tenen com a objectiu promoure la qualitat de les polítiques públiques a nivell local. Així, la FVMP premia a Benaguasil, en la categoria de Transparència i foment de la participació, per la bona gestió dels projectes europeus i concretament per la implicació de la joventut en el projecte Bridge 2030.
El regidor de Projectes Europeus, Stephane Soriano, ha agraït el premi rebut que “és un reconeixement al treball constant que ve desenvolupant l’Ajuntament de Benaguasil en matèria de projectes europeus i que ens ha situat com a referent de bones pràctiques per la gestió desenvolupada per a captar fons europeus i que Benaguasil continue creixent i millorant”. 
A la sisena convocatòria dels premis que reconeixen les bones pràctiques municipals i promouen la qualitat de les polítiques públiques en l’àmbit local
han concorregut 43 projectes presentats per part de fins a 30 localitats de la Comunitat Valenciana, sent guardonats al costat de Benaguasil també Sagunt, Almedíxer, Silla, Castelló de Rugat, Villores, Alcoi, Cullera i Vallanca.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*