Carlos Mazón: “La comarca Utiel-Requena no existeix per a Ximo Puig”

Post també disponible en: Castellano

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, va denunciar ahir a Requena que “la falta de gestió sanitària i l’abandó de Puig està generant que no hagen especialistes i que tractaments com la radioteràpia no es puguen donar a l’Hospital Comarcal de Requena”
En aquests termes s’ha manifestat Carlos Mazón després de visitar la XXVIII edició de la Fira de l’Embotit de Requena juntament amb el president local del PP de Requena, Alberto García i el president del PP de la província de València, Vicent Mompó, on ha posat en valor el talent i l’esforç d’una terra i uns productors que són essència i identitat de la Comunitat Valenciana.
Mazón ha afirmat que “el Consell més car de la història es nega a ampliar el servei de quimioteràpia, a dotar de servei de radioteràpia i no cobreixen places de difícil cobertura perquè no es donen els incentius salarials adequats. Hem d’evitar desplaçaments a València. L’hospital comarcal de Requena ha d’estar dotat dels serveis bàsics que necessiten a la comarca”.
“No podem permetre que en matèria d’assistència sanitària en la Comunitat Valenciana hi haja ciutadans de primera i de segona per la falta de gestió d’un Consell els recursos del qual estan destinats més a mantindre a Puig en el Consell que a millorar la vida dels ciutadans”.
A més, Carlos Mazón ha explicat que “el Consell de Puig ha deixat d’invertir en infraestructures a la ciutat de Requena perquè segueix pendent el parc Empresarial del Rebollar, el nou CdT i la rehabilitació del teatre principal. Haurà de ser un Consell del PPCV el que torne a posar a Requena entre les seues prioritats d’inversió per a escometre aquestes actuacions tan importants per al municipi i la seua comarca”.

Carlos Mazón mostra el seu total suport al cava de Requena

El president del PPCV ha mostrat tot el seu suport als productors de cava de Requena davant la falta d’iniciatives del Consell de Puig. “Cal fomentar l’agricultura i la recerca i desenvolupament sobre el vi, cava i vitivinicultura en l’Institut Tecnològic de Viticultura i enologia garantint la formació”.
Mazón ha afirmat que “des del PPCV estarem del costat dels productors de cava perquè el producte elaborat a Requena puga dir-se “cava de Requena” per al seu màxim reconeixement tant nacional com internacional. És una mostra més dels magnífics productes que dona la nostra terra i que es converteixen en vertaders ambaixadors”.
“No permetrem que seguisca per motius estrictament polítics els que eviten que el “Cava de Requena” tinga la seua pròpia denominació. Fins al final defensarem la nostra identitat i no permetrem cap mena d’incursió dels productors catalans. Totes dues denominacions són totalment compatibles i esperem que tant el Consell de Puig com el Govern de Sánchez defensen a la nostra terra, els nostres productes i als nostres agricultors”.
Mazón es va reunir a més, en un conegut restaurant de Requena amb un grup de persones que representen als sectors econòmics i socials de la comarca, entre altres, que li van fer diverses preguntes sobre els assumptes que més preocupen la societat i va escoltar també les propostes que li van fer.
El president del PPCV va defensar la rebaixa d’impostos per a atraure inversions. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*