La comarca ja compta amb dues entitats certificadores de competències professionals

Post també disponible en: Castellano

Els IES Oleana de Requena i IES Miguel Ballesteros Viana d’Utiel ja estan preparats per a dur a terme el procediment d’avaluació i acreditació de competències professionals (PEAC) permanent de la Comunitat Valenciana

Aquesta acreditació oficial té validesa en tot el territori de l’Estat i és un pas més en l’obtenció d’ocupacions de qualitat

Els IES Oleana de Requena i IES Miguel Ballesteros Viana d’Utiel han sigut reconeguts com a seus certificadores de competències professionals, en el marc del programa d’Acreditació de la Competència Professional (PEAC) de la Conselleria d’Educació. Gràcies a aquest programa, les persones que no compten amb una certificació oficial relacionada amb la seua trajectòria laboral o formativa podran optar a reconéixer la seua experiència de manera oficial.

Aquesta actuació és molt important per a obtindre ocupacions de qualitat, sobretot en el marc europeu, on el 85% dels llocs de treball s’exigiran qualificacions professionals. És important destacar que és una acreditació oficial amb validesa en tot el territori de l’Estat espanyol.

Els professionals de les famílies d’Electricitat i Electrònica, Fabricació Mecànica i Transport i Manteniment de Vehicles podran tramitar directament les seues acreditacions oficials en l’IES Oleana de Requena. I en l’IES Miguel Ballesteros de totes les especialitats professionals de Sanitat i Electricitat i Electrònica que s’imparteixen en el centre.

A més, l’oferta formativa comarcal d’FP ha crescut últimament amb dos nous Cicles de Grau Superior en l’IES Miguel Ballesteros Viana d’Utiel: Tècnic Superior en Sistemes Electrotècnics i Automatitzats i Tècnic Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva. Per part seua, com a novetat també enguany, l’IES Oleana de Requena compta amb la modalitat de Formació Dual en el Cicle de Grau Superior d’Automatització i Robòtica Industrial i en els Cicles de Grau Mitjà d’Electromecànica de Vehicles i Mecanitzat (també disponible en semipresencial).

A la comarca comptem a més amb 5 centres de formació professional i 24 titulacions diferents. Una clara aposta per la formació per a l’ocupació secundada i difosa des del Projecte Experimental d’Ocupació ADAPT@+T 21.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*