Benaguasil tanca l’any amb la seua carrera de Sant Silvestre

Post també disponible en: Castellano

L’esdeveniment, que combina esport i solidaritat, se celebrarà el divendres 29 de desembre a partir de les 18,00 hores.

Es demanarà el lliurament del “quilo solidari” que es destinarà al banc d’aliments.

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria d’Esports, ha organitzat per a l’últim divendres de l’any la carrera solidària Sant Silvestre. L’esdeveniment esportiu compta amb la col·laboració del club d’atletisme ACPL, Cajamar, l’associació de Mestresses de casa Tyrius i Dialprix.
La carrera té un caràcter solidari, per la qual cosa s’haurà d’emportar 1 kg d’aliments no peribles que es donaran al Banc d’Aliments.
La inscripció podrà realitzar-se el mateix dia en la Plaça Major, podent participar en la carrera corredors de totes les edats, els qui, a més, podran acudir disfressats.
L’inici i el final de la carrera serà en la Plaça Major, i tindrà una longitud d’uns tres quilòmetres. Hi haurà premis per al primer classificat en categoria adult i infantil, a la millor disfressa individual infantil i adult, a la millor disfressa en conjunt i al grup més nombrós. 
La prova té un caràcter lúdic esportiu i una fi doblement solidària, ja que tot el recaptat per les inscripcions es destinarà íntegrament al banc d’aliments.
En aquest sentit el regidor d’Esports ha fet una crida a la població per a participar en aquest esdeveniment en el qual preval la diversió i ha agraït a tots els patrocinadors “la seua col·laboració en aquesta carrera al caràcter lúdic esportiu que té se li suma el caràcter solidari que va tan lligat a Nadal”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*