Billy i César tornen CD Bunyol després d’haver militat en l’equip durant la seva etapa a Tercera Divisió

Billy y César vuelven con nosotros tras habernos acompañado en nuestra última aventura en Tercera División.
Billy y César vuelven con nosotros tras habernos acompañado en nuestra última aventura en Tercera División.

Post també disponible en: Castellano

Billy y César vuelven con nosotros tras habernos acompañado en nuestra última aventura en Tercera División.
Billy i César tornen amb nosaltres després de haver-nos acompanyat en la nostra última aventura a Tercera Divisió.

Fa dues temporades no vam poder culminar el miracle d’aconseguir la permanència a Tercera Divisió després d’haver estat a punt de desaparèixer, però vam aconseguir reunir un grup humà del que, encara a dia d’avui, no podem sentir-nos més orgullosos; i Billy i César, eren peces fonamentals del mateix. Per això estem encantats amb el seu retorn.

Daniel Muñoz, més conegut futbolísticament com Billy, és un defensa central que es caracteritza per la seva contundència, joc aeri, anticipació i velocitat. Sens dubte, es tracta d’un reforç de gran nivell que donarà un salt qualitatiu a la defensa blanca donada la seva àmplia experiència.

Format a l’escola del València CF, Billy ha passat pel Alcásser o Picassent, entre d’altres, per a més tard creuar el toll i anar-se’n a jugar la lliga sud-americana de Paraguai amb el Club General Díaz. Després del seu pas per la zona central de l’Amèrica del Sud, va posar rumb a la lliga americana, on després va recalar en el grup asturià de Tercera Divisió amb el San Martin per després retornar a la Comunitat amb el Paiporta CF.

Per la seva banda, César Cervera Caixes és un lateral dret ben dotat tècnicament i que té facilitat per sumar-se a l’atac. Després de jugar al nostre Juvenil l’any de l’ascens a Preferent i al Juvenil de Divisió d’Honor de l’Huracà, César va ser una peça important del primer equip a Tercera Divisió. Després de passar l’última temporada a Quart, César torna a Bunyol per seguir cavalcant per la banda dreta de l’Beltrán Báguena.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*