EU de Bunyol proposa a les forces “a l’esquerra del PSOE” confeccionar una candidatura única a les municipals

El coordinador local de EU en Buñol, Joaquín Masmano Ruiz.
El coordinador local de EU en Buñol, Joaquín Masmano Ruiz.
El coordinador local de EU en Buñol, Joaquín Masmano Ruiz.
El coordinador local d’EU a Bunyol, Joaquín Masmano Ruiz.

La formació Esquerra Unida de Bunyol, després de la seva darrera Assemblea, ha fet públic el seu acord per “fer una crida a les forces polítiques de l’esquerra a Bunyol per a treballar en l’elaboració d’una única candidatura per a les eleccions municipals”.

Una carta que segons ha informat des Esquerrra Unida seu coordinador local, Joaquín Masmano Ruiz, ha estat “lliurada als partits a l’ala de l’esquerra del PSOE a Bunyol, (IAB, Compromís i Els Verds) per la unitat”.

En la seva missiva, Esquerra Unida assegura que “agrupar l’electorat de l’esquerra real en una sola candidatura referent maximitza els vots i els resultats en el nombre de regidors. A millors resultats electorals de l’esquerra, pitjors de la dreta i del centre-dreta i conseqüentment governs i programes de gestió municipal progressistes i socials “.

El col·lectiu d’Esquerra Unida de Bunyol també ha confirmat que “està en reunions amb Podem per poder confeccionar una llista de les dues formacions, de Units-Podem amb la qual anar als comicis municipals de maig”.

“La llista unitària d’Esquerra Unida i Podem seria un referent de l’esquerra real a Buñol i per això entenem com a important ampliar-lo a tots els partits o grups municipals. L’oferiment d’Esquerra Unida per a confeccionar aquesta llista unitària de l’esquerra és obert i participatiu , de manera que transmetem la nostra voluntat a les forces polítiques de l’esquerra ia l’opinió pública “, han finalitzat des d’esquerra Unida.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*