El PP comença el “porta a porta” dels seus candidats a Camp de Túria i Els Serrans

Post també disponible en: Castellano

El Partit Popular de la província de València ha donat començament a una etapa on les reunions itinerants de caràcter comarcal van a permetre “activar tota la maquinària electoral”, segons ha manifestat el president de la gestora, Juan Ramón Adsuara.

Camp de Túria i Els Serrans han estat les primeres comarques en què la gestora ha celebrat trobades amb els candidats on el president i la resta d’integrants de l’òrgan provincial han aprofundit en l’organització del partit amb vista a les eleccions municipals del proper mes de maig.

“Els candidats van a començar ja el porta a porta en el que tant creiem en el PP”, ha explicat Juan Ramón Adsuara, que considera que “aquesta tasca d’escolta activa als ciutadans resultarà clau per recuperar el govern de molts municipis a partir de maig “.

La gestora ha lliurat tota la documentació i informació necessària perquè es vagin constituint les llistes d’interventors, apoderats, així com els encarregats del vot per correu.

Adsuara ha avançat que “estem portant a terme una intensa formació dels candidats aclarint qualsevol dubte que pugui sorgir davant la cita electoral”. De la mateixa manera, es va a procedir a desenvolupar unes jornades de formació dels caps de llista “en aspectes de comunicació i gestió dels seus perfils en xarxes socials”.

En concret després de cada reunió de la gestora provincial per les diferents comarques es produirà una altra amb els “coordinadors 3.0 que seran els encarregats de transmetre aquesta formació més específica en matèria comunicativa”, ha afirmat Adsuara.

La setmana que arribarà el torn de la Ribera Alta i la Ribera Baixa amb una reunió a Alberic on es procedirà a donar el mateix tipus de formació i documentació als candidats que ja estan confirmats per a la cita de maig.

Renovació i compromís

Juan Ramón Adsuara ha volgut destacar “l’alt grau de renovació dels candidats a la província, així com l’elevat compromís de totes les persones que han decidit fer el pas d’encapçalar el projecte del PP a nivell municipal”.

El president de la gestora provincial del PP de València s’ha mostrat convençut que el partit “va a donar una veritable resposta als problemes dels valencians que porten quatre anys desatesos per uns governs, que es van denominar del canvi, i que només han estat capaços de mostrar una alta deficiència en la gestió i un sectarisme en les seves polítiques que va en detriment del benestar dels ciutadans “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*