El Partit Popular i el Partit de Requena i Llogarets formaran el govern municipal de Requena per als pròxims quatre anys

Post també disponible en: Castellano

Rocío Cortés (PP) i Joaquín González (PRyA).

El Partit Popular i el Partit de Requena i Llogarets han arribat a un acord per a governar en el municipi de Requena durant els pròxims quatre anys. Recordar que, en el municipi requenense, cap partit va aconseguir la majoria absoluta en les passades eleccions municipals. Així les coses, el Partit Popular va obtindre 8 regidors, igual que el Partit Socialista; tres regidors va aconseguir el Partit de Requena i Llogarets i 2 Vox. Per tant, com la majoria absoluta està en 11 regidors, l’aconsegueixen entre els dos partits que han arribat a un acord.

Rocío Cortés, cap de llista del Partit Popular i pròxima alcaldessa de Requena ha afirmat que “estem contents amb l’acord aconseguit per als pròxims quatre anys. Han sigut unes negociacions molt cordials”.

Per part seua, Joaquín González, cap de llista del Partit de Requena i Llogarets i pròxim primer tinent d’alcalde ha manifestat que els “programes de totes dues formacions coincideixen en un 90%”. També va deixar clar que formarem un Govern únic, de manera conjunta”.

Són moltes les prioritats que han anunciat els representants de les dues formacions polítiques per als pròxims quatre anys. Entre elles: un pla d’adequació per a l’històric barri de la Vila, que està “en males condicions” i millorar la neteja i la seguretat ciutadana. També la millora de l’atenció sanitària, i de les condicions laborals dels funcionaris, incloses les de la policia local, amb la finalitat d’incrementar la seguretat ciutadana, millorar el tracte amb els veïns i escoltar-los, demanar àrees industrials i aconseguir que els veïns dels llogarets deixen de ser ciutadans de segona.

El Partit de Requena i Llogarets i el Partit Popular, han procedit al repartiment de regidories, després del pacte aconseguit entre les dues formacions polítiques:
Regidors del PP: Rocío Cortés Grao, Alcaldessa i Hisenda.
Alberto García Cabañas, Fira i Festejos, Cultura, Comunicació, Promoció Econòmica i Transparència.
Adolfo Muñoz Loro, Personal, Governació, Indústria, Eficiència Energètica i Turisme.
Julio Eulogio Martínez Gorbe, Esports i Comerç.
Evangelina Concepción Sánchez Acero, Infància, Joventut, Majors, Igualtat i Informàtica.
Silvia Arocas Martínez, Serveis Socials, Educació i Patrimoni.
Alejandro Hernández Pardo, Agricultura.
Blanca Pérez Lara, Sanitat.
Regidors del PRyA: Joaquín González González, Primer tinent alcalde, Urbanisme, Obres, Accessibilitat, Transport i Llogarets.
Javier Jordá Sánchez, Brigada i Serveis Públics.
Ángeles Pilar López Hernández, Medi Ambient i Camins.
Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*