Bona acollida a Xest de l’obertura del cicle “Cultura en La Lomiquia”

Post també disponible en: Castellano

Dissabte passat, 26 de setembre, es va estrenar el cicle d’actuacions de públic familiar “Cultura en La Lomiquia”, organitzat per les regidories de Cultura i Parcs i Jardins, amb l’espectacle El Rodamón.

Prop de 60 persones es van reunir a partir de les 18 hores en el recinte habilitat en l’àgora del parc, on es va controlar l’aforament i es va prendre la temperatura a totes les persones assistents, a les que també li ls va oferir gel per a desinfectar les mans i li ls va informar de la prohibició de desplaçar-se dels seients assignats pel personal encarregat d’acomodar-los.

Així, amb totes les mesures de seguretat en marxa, va començar l’espectacle, centrat en el respecte al Medi Ambient i l’atenció del Planeta, amb apegaloses cançons i coreografies amb què els set artistes de la companyia van connectar amb el públic des de l’escenari.

Próximas propuestas

La programación continúa el próximo domingo, 4 de octubre, a las 12 horas, con la actuación del mago Keko, que presentará su espectáculo Alohomora.

El siguiente domingo, 11 de octubre,  será el turno de la compañía El ball de Sant Vito, con su espectáculo de títeres El país de Babia y el 18 de octubre ALTV Producciones representará el musical Charlie y la fábrica de reciclaje.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*