Policia Local de Bunyol i Guàrdia Civil de Trànsit realitzen una campanya de control de cinturó de seguretat amb la població

Post també disponible en: Castellano

María Vallés, regidora de Govern i Interior de l’Ajuntament de Bunyol, informa de la campanya que la setmana passada va dur a terme la Policia Local del municipi, en coordinació amb la Guàrdia Civil de Trànsit, de control del cinturó de seguretat i altres sistemes de retenció homologats. El resultat va ser molt positiu per a la població en el compliment de les normes.

L’edil responsable d’aquesta àrea en el Consistori buñolense s’ha mostrat molt satisfeta pel comportament de la ciutadania demostrat després de la campanya de control de cinturó de seguretat i altres sistemes de retenció homologats. 

Del 8 al 14 de març es va realitzar una campanya entre els conductors de Buñol entre Policia Local i Guàrdia Civil de Trànsit per a comprovar el correcte ús de cinturó de seguretat dins del vehicle, així com l’ús adequat d’altres sistemes de retenció homologats per als xiquets de fins a 1,35 cms.

El resultat, segons confirma Vallés, va ser molt positiu, ja que tan sols el 3% dels conductors no portava posat el cinturó de seguretat, “és un percentatge mínim encara que va confiar que aqueix mínim desaparega”.

A més, respecte a l’ús adequat i adaptat a talla i pes dels sistemes de retenció homologats dels menors de fins a 1,35 cm tots els vehicles l’estaven usant correctament, “la qual cosa demostra que la nostra població compleix les normes”.

Després d’aquesta campanya, finalitza la regidora, “es demostra que la nostra Policia Local vela pel compliment de les normes i per la protecció de tots nosaltres, i que els ciutadans de Buñol complim les normes de circulació per a la nostra seguretat, alguna cosa que m’enorgulleix enormement”, sentència Vallés.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*