Bonig reclama davant 300 assistents a l’Eliana el vot de centre dreta per “fer fora Sánchez”

La presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, este pasado sábado en L’Eliana.
La presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, este pasado sábado en L’Eliana.

Post també disponible en: Castellano

Simpatizantes, militantes y alcaldes y portavoces de Camp de Túria
Simpatitzants, militants i alcaldes i portaveus del Camp de Túria.

La presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, va cridar el passat dissabte a l’Eliana a unificar el vot de centredreta el 10 novembre i ha afirmat que si no és així “es queda el PSOE i Sánchez, que sempre porten atur i pobresa “. “Tenen una tendència nata a destruir l’ocupació”, Bonig es va pronunciar així en un Auditori de l’Eliana “ple a vessar amb més de 300 assistents”, on va assistir a un dinar en companyia de la portaveu municipal Maria José Marco i el President del PP de l’Eliana Sota Ibáñez que va declarar que se sent “molt orgullós de l’equip de l’Eliana i la gran resposta de la seva militància”, així com de la “confiança del PPCV a l’encarregar un acte d’aquestes característiques en els temps que corren, perquè saben que l’Eliana sempre suma “. Simpatitzants, militants i alcaldes i portaveus del Camp de Túria al costat dels caps de llista al Congrés i al Senat per València, Belén Hoyo i Fernando de Rosa, i la vicesecretària d’Organització del PPCV, Mari Carmen Contelles van abarrotar el saló.

Per Maria José Marco “no es pot seguir amb està inestabilitat en el panorama polític espanyol, tots els militants som el veritable múscul capaç d’impulsar el canvi que Espanya necessita i les més de 300 persones que aquí vam omplir aquest Auditori així ho demostren”.

Hoyo, cap de llista al Congrés per València, va cridar a la unitat del vot de centre dreta entorn de la figura de Pablo Casado “si hi ha un partit que ha tret dues vegades als espanyols de la crisi ha estat el PP”.

Bonig ha criticado que las cuentas de la Generalitat “suban su capítulo de personal”.
Bonig ha criticat que els comptes de la Generalitat “pugin el seu capítol de personal”.

I per Bonig “Els ciutadans han d’anar a votar pensant qui és el millor partit per gestionar aquesta crisi que ja no nega ningú. Quan governa l’esquerra hi ha atur i pobresa. L’únic partit ara per ara que garanteix la responsabilitat i prendre les millors mesures en benefici dels espanyols és el PP i l’únic líder és Pablo Casado “. També va criticar durament que els comptes de la Generalitat” pugin el seu capítol de personal “, i va assegurar que “En el PPCV proposem una revolució fiscal, llevant els impostos de successions i donacions i Patrimoni i baixant l’IRPF i l’impost de Societats. el fonamental és que els diners estigui la butxaca dels ciutadans, perquè això reactiva l’economia”. Va concloure afirmant que el PP porta “un missatge d’esperança als ciutadans de la Comunitat Valenciana que comencen a veure que l’economia va pitjor” i que necessiten “un Govern que s’ocupi d’afrontar les reformes necessàries”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*