Bunyol acull aquest cap de setmana el Campionat Autonòmic de Frontenis Femení i el seu IV Trail

Carrera popular de Buñol memorial Raquel Lavilla Villar 2017.

Post també disponible en: Castellano

El Frontenis Femení cada vegada porta a un major nombre d’aficionades de mica en mica, i aquest dissabte el Campionat Autonòmic Frontenis Femení (caff) de Segona Divisió es desenvoluparà en els dos frontons del parc del Planell de Bunyol. L’esdeveniment està organitzat per la mateixa Federació i amb la coordinació del propi Club Esportiu Frontennis Bunyol i en el qual la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Buñol, liderada per Marta Pérez i el seu equip, s’ha bolcat en tots els sentits per al seu correcte desenvolupament i màxima explotació.

Serà la primera vegada que Bunyol sigui seu d’aquest campionat, on totes les jugadores del la Comunitat visitaran la localitat. Però no l’única, ja que es té previst que al llarg d’aquesta temporada la localitat torni a ser seu autonòmica d’aquest Campionat, el que demostra la implicació de tot un municipi i de l’Ajuntament per aquest esport; i que la Federació de Frontenis reconeix àmpliament.

IV Trail Bunyol

A aquest esdeveniment se li uneix l’últim esdeveniment running del calendari de 2018 a Buñol. Diumenge es celebra el IV Trail amb dos espectaculars curses: La 27k i la 14k. A més, en aquesta edició, com a novetat, hi haurà una Caminada de 10k, que tot i no ser competitiva, passarà pels paratges naturals que compta el terme municipal.

Marta Pérez, la regidora d’Esports buñolense, s’ha mostrat “molt orgullosa per l’èxit que any rere any és aquesta competició: s’han batut tots els rècords de participants perquè a dia d’avui ja hem arribat als més de 500 inscrits, la qual cosa suposa un augment de més del 30%, i procedents de nombrosos llocs de tota l’autonomia Valenciana “.

Aquest espectacular esdeveniment està organitzat pel C.A. Correores Bunyol i compta amb la col·laboració de la Regidoria de Bunyol. L’excel·lent treball d’aquest club es deixa notar en cadascuna de les competicions que organitzen donat el seu èxit en el gruso de les idees que duen a terme.

Conveni colombicultura i columbofília

En el mateix ordre de coses, l’Ajuntament de Bunyol i els clubs esportius de Colombicultura i Columbofília de la localitat han firmadoun acord de col·laboració entre totes les parts que regula aspectes tan importants en aquesta nombrosa afició com els torns de vol, horaris o períodes.

Un acord que es va signar ja el 2006 i que precisava de la seva renovació. L’Ajuntament, amb Jonquera Carrascosa com a alcaldessa, i la Regidoria d’Esports, a través del seu regidor, Marta Pérez, han estat partícips de les reunions que s’han dut a terme per a la signatura d’aquest acord. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*