Bunyol acollirà la nova oficina comarcal de la Diputació per a acostar els serveis als municipis de la Foia

Post també disponible en: Castellano

La vicepresidenta primera, Natàlia Enguix, responsable de Cooperació, visita diversos emplaçaments junt amb l’alcaldessa, Virginia Sanz, i la vicepresidenta segona, Reme Mazzolari, amb la intenció d’acostar la corporació als veïns i veïnes en un espai cèntric i accessible

Buñol acollirà la nova oficina comarcal de la Diputació de València per a acostar els serveis que presta la corporació als municipis de la Foia. Així ho ha explicat la vicepresidenta primera i responsable de Comarcalització, Natàlia Enguix, després de la seua visita a Bunyol, on acompanyada per l’alcaldessa, Virginia Sanz, i la vicepresidenta segona i diputada d’Infraestructures, Reme Mazzolari, va recórrer diferents emplaçaments que puguen destinar-se a este efecte en un espai cèntric i accessible.

Enguix està traslladant a les comarques el projecte iniciat per la Diputació fa huit anys amb Jorge Rodríguez com a president, i que ara “recuperarem amb el president Mompó i amb un govern provincial que compartix la mateixa visió del municipalisme”. La titular de Cooperació assenyala que l’objectiu és “acostar la institució als municipis i que cada vegada estiga més pròxima a les comarques valencianes, amb un major grau d’eficiència en la prestació dels serveis”.

La vicepresidenta primera va avançar a l’alcaldessa de Bunyol, Virgínia Sanz, que la intenció de l’àrea que dirigix és “centralitzar en estes oficines comarcals el servei de gestió tributària que ja presta la Diputació, però completar-lo amb l’assistència de professionals, el treball dels quals és de gran rellevància per als ajuntaments, cas d’arquitectes, enginyers i tècnics d’Administració General”.

Per part seua, l’alcaldessa ha mostrat la seua satisfacció perquè la Diputació “demostra que confia en el creixement de Bunyol i també vol acostar la institució a la ciutadania, una cosa molt important per la confiança que es transmet als veïns, ja que moltes vegades hem sigut el gran oblidat de la comarca. Bunyol vol ser capital de comarca amb majúscules”, ha afegit Virginia Sanz.

Natàlia Enguix ha visitat Bunyol després d’haver fet el propi a Utiel, on la Diputació té previst igualment instal·lar una oficina comarcal que amplie els serveis que es presta als municipis, i que en l’actualitat se centren en la gestió tributària. Les oficines d’Utiel i Buñol formen part del projecte global que l’àrea de Cooperació Municipal que dirigix Enguix pretén implantar en la present legislatura, incloent-hi instal·lacions provincials d’atenció als ajuntaments i els ciutadans a Llíria, Ontinyent, Sagunt, Gandia, Xàtiva, Xiva i Aiora, entre altres municipis.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*