Bunyol acull aquest dissabte la segona fase del Trofeu Mediterrani de Gimnàstica Rítmica

Por fin el esfuerzo y la constancia ha dado sus frutos y el Club Buñol-Turis-Cheste de Gimnasia Rítmica.

Post també disponible en: Castellano

El Club de Gimnàstica Rítmica de Bunyol amb la col·laboració de la regidoria d’Esport de l’Ajuntament de la localitat, organitza aquest dissabte, 1 de febrer, al Pavelló del Planell la II Fase de l’Trofeu Mediterrani de Gimnàstica Rítmica.

«Serà l’oportunitat de veure a les millors gimnastes valencianes en acció en una de les últimes cites preparatòries prèvies a la disputa de les cites per al provincial i l’autonòmic, on ja estarà en joc la fase oficial», segons fonts de l’organització.

Es tracta d’un trofeu de caràcter amistós per rodar els exercicis de cara a aquests campionats oficials, i especialment de cara a l’nacional, que té la seua primera prova classificatòria just una setmana després, el 8 de febrer.

La competició que acollirà el Pavelló del Planell es disputarà de 8,00 a 15,00 hores d’aquest dissabte i s’espera l’arribada a Bunyol de més de 150 gimnastes, des de la categoria baby de 4 i 5 anys, fins a la juvenil / sènior de més de 16 anys.

El Club Gimnàstica Rítmica de Bunyol farà un gran esforç organitzatiu com a amfitrió, mostrant a més el millor dels seus esportistes. Des de l’Ajuntament de Buñol l’edil d’Esports, Manuel Serra, serà l’encarregat de lliurar les medalles a l’finalitzar la competició.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*