Bunyol acull aquest dissabte la seua Marxa RunCáncer 2019

Buñol acoge este sábado su Marcha RunCáncer 2019.
Buñol acoge este sábado su Marcha RunCáncer 2019.

Post també disponible en: Castellano

Imagen de la pasada edición RunCáncer de Buñol.
Imatge de la passada edició RunCáncer de Bunyol.

Aquest dissabte, dia 6, tindrà lloc a Bunyol la Marxa RunCáncer 2019, en què actuarà com spiker José Miguel Zanón.

La marxa sortirà del Passeig de Sant Lluís a les 17,00 hores per tornar al mateix lloc. Encara que sempre ha estat el lloc de principi i final de la marxa, aquest any la marxa 5K ha canviat el seu recorregut fent partícips d’aquesta RunCáncer als veïns de les Vendes, pujant per Ernesto Giménez i travessant la Plaça de les Vendes, Comtes de Bunyol i per Juan Peset i el camp de futbol baixar a Sant Lluís per la carretera d ‘ «el Cuco».

«La finalitat d’aquesta marxa solidària organitzada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Bunyol és molt important, ja que els diners recollits va íntegre a la investigació d’aquesta malaltia, el càncer està aquí i amb aquestes aportacions es pot fer molt per la investigació i per la prevenció », com ha destacat des de l’organització, Amparo Sanz.

«Bunyol ha estat sempre molt solidari amb aquesta causa i esperem que segueixi sent-ho. Recordar que l’any passat es van vendre 3.202 dorsals i aquest any (al tancament de l’edició de tucomarca.com) la xifra de dorsals venuts ascendia als 2.800, tot i que es preveu que entre els dies que falten fins al dissabte i la venda a la mateixa sortida de la marxa la xifra s’aproximi a la de l’any passat, que augmenta considerablement també amb la venda de samarretes. És important destacar la col·laboració de l’Ajuntament i de totes les persones voluntàries que fan possible que aquest esdeveniment solidari s’hagi convertit a més, en un acte social important en el calendari de la localitat », ha finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*