La II Mostra Gastronòmica d’Alborache se celebra aquest diumenge a la Plaça d’Espanya de la localitat

La II Mostra Gastronòmica d'Alborache se celebra aquest diumenge 7 d'abril, a la Plaça d'Espanya de la localitat de la Foia
La II Mostra Gastronòmica d'Alborache se celebra aquest diumenge 7 d'abril, a la Plaça d'Espanya de la localitat de la Foia.

Post també disponible en: Castellano

La II Mostra Gastronòmica d'Alborache se celebra aquest diumenge 7 d'abril, a la Plaça d'Espanya de la localitat de la Foia
La II Mostra Gastronòmica d’Alborache se celebra aquest diumenge 7 d’abril, a la Plaça d’Espanya de la localitat de la Foia.

Aquest diumenge, 7 d’abril, Alborache celebra el seu II Mostra Gastronòmica. De 10,00 a 15,00, la Plaça d’Espanya (Plaça de l’Acte) s’omplirà per segon any consecutiu d’una mostra de la gastronomia pròpia de la localitat.

Després de l’èxit de la primera edició, l’Ajuntament planteja aquesta II Mostra Gastronòmica amb dos objectius: visibilitzar la varietat i riquesa de l’oferta local, i impulsar el turisme i l’activitat econòmica del municipi.

El consistori ha comptat amb la col·laboració del comerç i restauració d’Alborache per a l’organització d’aquesta mostra, en la qual veïns i visitants podran degustar de manera gratuïta la riquesa gastronòmica local: embotits, pastes i pa de la zona, tapes, i una mostra dels arrossos típics, entre els quals destaca l’arròs al forn.

A més, es realitzarà un tast de vi de Albufera, amb DO València i de la cervesa artesanal Valentium, de Montroy, que torna aquest any després de l’èxit de la primera edició. A bon menjar i beguda es sumarà l’actuació del grup de músiques Vaig veure Blau, amb el seu concert en directe.

L’alcaldessa, Paqui Collado, ha destacat que «amb aquest esdeveniment es pretén donar a conèixer als turistes i visitants l’atractiu de la gastronomia local, com un complement a l’oferta de turisme rural i aire lliure que podem oferir a Alborache»

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*