Bunyol albergarà a l’octubre de 2019 el Congrés Autonòmic del Xicotet Comerç

Es uno de los puntos acordados en la reunión mantenida entre Ayuntamiento, Asociación de Empresarios y Autónomos de Buñol y Unión Gremial.
Es uno de los puntos acordados en la reunión mantenida entre Ayuntamiento, Asociación de Empresarios y Autónomos de Buñol y Unión Gremial.

Post també disponible en: Castellano

Es uno de los puntos acordados en la reunión mantenida entre Ayuntamiento, Asociación de Empresarios y Autónomos de Buñol y Unión Gremial.
És un dels punts acordats en la reunió mantinguda entre Ajuntament, Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol i Unió Gremial.

El regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Bunyol, Manuel Serra, ha informat d’una altra de les reunions que van tenir lloc la setmana passada amb l’Associació d’Empresaris i Autònoms de la localitat. En ella va estar el president d’Unió Gremial, Francesc Ferrer.

El passat dijous 8 de novembre membres de la junta directiva de l’Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol, acompanyats del regidor de comerç buñolense, van mantenir una reunió en un restaurant del municipi amb el president d’Unió Gremial per tractar ambiciosos projectes l’any que ve a aquesta localitat.

Pedro Rubio, president d’aquesta associació buñolense, va destacar que entre els projectes a destacar hi ha la celebració del Congrés Autonòmic del Xicotet Comerç de la Comunitat Valenciana del 25 al 27 d’octubre de 2019, que es desenvoluparà a Buñol.

El regidor Manuel Serra s’ha mostrat “molt satisfet per la celebració d’aquest congrés de caràcter autonòmic que atraurà a aquest municipi totes les associacions de la Comunitat, unit a un nombrós públic de totes les parts de la nostra autonomia, interessats en el petit comerç, i que suposarà un revulsiu encara més gran per Bunyol i comarca “.

Per això, la Federació Comarcal La Foia que es constituirà a finals d’aquest mes de novembre a la Mancomunitat de la Foia de Bunyol-Xiva, situada a Yátova, estarà molt present en l’organització d’aquest congrés: “a més que tots els nostres pobles començaran a realitzar actuacions conjuntes a la Fira del Comerç de Bunyol, el proper mes de maig, o al Congrés Internacional de la WASBE, que es durà a terme al mes de juliol i que atraurà a centenars d’experts musicals en totes les àrees de la música de banda a nivell mundial “, com ha subratllat Manuel Serra.

“La celebració d’aquest congrés és un altre dels passos importants que des del comerç local s’està duent a terme a Buñol i que va arrencar ja fa més d’un any amb una junta directiva renovada, jove, amb idees i il·lusió i experta en diversos àmbits de la vida del comerç local “, finalitzava el president d’aquesta associació de comerciants buñolense.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*