L’Ajuntament de Xest contractarà a 8 peons durant 6 mesos

José Vicente Guijarro. Concejalía de Empleo, Personal, Servicios Municipales y Transparencia.

Post també disponible en: Castellano

José Vicente Guijarro. Concejalía de Empleo, Personal, Servicios Municipales y Transparencia.
José Vicente Guijarro. Regidoria d’Ocupació, Personal, Serveis Municipals i Transparència.

El regidor de Serveis Municipals, José Vicente Guijarro, ha anunciat que l’Ajuntament contractarà a vuit peons per a la brigada, procedents de la borsa de treball municipal que es va constituir fa dos anys amb aquesta finalitat. Els contractes seran de 6 mesos, des de gener a juny de 2019, a jornada completa i s’establiran dos torns, un de dilluns a divendres i un altre de dimecres a diumenge.

Tal com explica el regidor, la quantitat econòmica que es destinarà a aquestes contractacions prové de fons municipals i “en 2019 es podran realitzar més contractacions per reforçar la brigada, ja que es podrà invertir part de la quantitat que el consistori estalviarà amb la nova contractació del servei de recollida de residus urbans (RSU) “. Aquest servei, que entrarà en funcionament a partir l’1 de gener de 2019, incorporarà la neteja dels grans esdeveniments que fins ara realitzava el personal municipal, repercutint en una reducció d’hores extraordinàries.

“La brigada necessita personal però amb l’actual Llei d’Estabilitat Pressupostària l’única opció que tenim de generar treball i de cobrir aquestes places és amb contractes temporals”, explica Guijarro. “Es tracta de generar ocupació pública i de qualitat dins dels marges que ens permet la llei en aquests moments”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*