Fotogalería: El VI Concurs de Cercaviles “Aurelio Pérez Perelló” posa la banda sonora al matí del Dia de les Músiques a Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Bunyol ha viscut aquest passat diumenge, dins de la Fira i Festes, el Dia de les Músiques, un dels dies més benvolguts per buñoleras i buñoleros. Durant el matí s’ha celebrat el VI Concurs de Cercaviles “Aurelio Pérez Perelló” en el qual han desfilat les bandes d’Alboraig, Godelleta, Macastre, Millars, Cortes de Pallars i Loriguilla. 

L’acte ha estat presidit per la Reina de les Festes, Regina Martínez, per l’alcaldessa de Bunyol, Jonquera Carrascosa i pel regidor de Cultura Popular, Rafa Pérez, que han posat, com cada any, el corbatín a les banderes de les bandes participants, així com les Reines de “L’Artística” i les Misses de “L’Harmònica” que l’han posat a les seues respectives bandes.

L’Ajuntament de Bunyol ha homenatjat el músic buñolense, Aurelio Pérez Perelló, durant aquest acte, entregant un quadre commemoratiu per la seua trajectòria musical, tant com músic i com a compositor a la seua família en les figures de la seua filla, Concha Pérez, i un dels seus nets.

En finalitzar el concurs s’han entregat els premis en Sant Lluís, sent la guanyadora del concurs la Unió Musical de Godelleta.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*