El PRyA lamenta que la neteja no haja sigut la desitjada en les passades festes a Requena

Post també disponible en: Castellano

El govern socialista de Mario Sánchez no ha sigut capaç de mantindre Requena neta durant la Fira i Festa de la Verema“, segons el PRyA.

Des del Partit de Requena i Llogarets “venim denunciant amb insistència la deixadesa del govern socialista de Requena en la neteja i manteniment del nostre municipi, la qual cosa comença a ser insostenible per als interessos de tots, perquè és una cosa a la qual no veiem que l’alcalde Mario Sánchez estiga intentant posar solució”.

Des del PRyA “creiem que la neteja de la via pública és una obligació que el govern socialista no està complint, perquè no garanteix els serveis públics mínims”. 

“La falta de neteja i d’aigualeig dels nostres carrers i places a causa de la falta de personal és una constant en últims anys de Mario Sánchez com a alcalde que, ni en la Fira i Festa de la Verema, ha sigut capaç de garantir, tot això després de les nombroses peticions del PRyA sobre aquest tema”. 

En ple de juny, des del PRyA “sol·licitem neteja extra durant les festes tant de Requena com dels llogarets, doncs bé, en la Fira i Festa de la Verema tots hem pogut veure com les papereres plenes, la brutícia en el sòl i la falta d’aigualeig amb aigua dels nostres carrers han sigut presents en les zones amb més esdeveniments i més turisme de la nostra ciutat”. 

“El que no podem consentir des del PRyA  és que des del govern de PSOE i Podemos s’està fent gala de tindre superàvit en els comptes de l’Ajuntament quan no es cobreixen els serveis públics bàsics que són d’obligat compliment”. 

“L’Ajuntament de Requena no té superàvit per la bona gestió del govern municipal, al contrari, el té per no gestionar les partides pressupostàries necessàries i per no cobrir els serveis públics bàsics, és a dir, per aplicar retallades encobertes per a estalviara aqueixos diners i gastar-lo en l’ultime any en obres per tot el municipi de cara a les eleccions municipals de 2023. Així ha aconseguit el superàvit el govern socialista de Requena”.

“Des del PRyA  exigim a l’alcalde socialista Mario Sánchez que cobrisca amb els diners del superàvit tots els llocs de treball necessaris en els serveis municipals per a donar un servei de qualitat als requenenses”, han finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*