Bunyol anuncia que reprendrà l’activitat cultural en març amb reeixides obres de teatre i molta música per a tots els gustos

Post també disponible en: Castellano

Juan Luis Pallás, regidor de Cultura en l’Ajuntament de Buñol, anima la població a consumir cultura segura després que la situació epidemiològica ha millorat en la localitat.

Juan Luis Pallàs, regidor responable de Cultura i Conservatori a l’Ajuntament de Bunyol, s’ha dirigit a la població després d’uns mesos de “autoconfinamiento” justificat davant la important incidència de contagis Covid-19 a la localitat. “A causa de la millora de la situació actual i sobretot emparats en què la normativa així ho contempla, i amb la consciència que la cultura és segura, entenem que és el moment de tornar a arrencar la maquinària cultural. La cultura està sent un sector, que com molts altres, s’ha vist durament colpejat “.

Des de la Regidoria de Cultura, com ja es va fer en etapes passades, “continuarem treballant perquè els esdeveniments programats puguin dur-se a terme dins de les majors mesures de seguretat. Per a nosaltres la difusió cultural i el gaudi de la mateixa és tan important com la salut dels assistents “, continua incidint l’edil buñolense.

Pallàs entén que és el moment de seguir sent cauts i tenir cura els uns dels altres. “Això encara no ha acabat i no podem baixar la guàrdia. No obstant això, hem demostrat que es poden realitzar activitats culturals on la seguretat estigui molt present. Al llarg d’aquesta temporada cultural que anem a iniciar en aquest mes de març, tornarà a ser una constant “.

Per això, i així s’ha transmès des de l’equip de govern després de l’organització d’actes assegurances el passat 2020, “la idea d’una cultura segura és l’única que ens plantegem en aquests moments. Doncs només així anirem guanyant terreny a aquesta situació complicada i no desitjada fins a l’arribada de les desitjades vacunes. Espero i desitjo que al llarg de l’any puguem recuperar major normalitat en els futurs esdeveniments a desenvolupar-se “.

L’edil Juan Luis Pallás demana a la població que participi de la cultura: “Som un poble de músics, escriptors, pintors, artistes. No podem deixar-los sols a hores d’ara, ens necessiten. Necessiten el nostre suport, els nostres aplaudiments, la nostra presència. Per això, és el moment de tornar a sumar, tornar a gaudir, a riure, a plorar, a sentir, d’aplaudir i sobretot a respectar a un sector que al llarg d’aquest temps, ha demostrat amb escreix la seva capacitat d’adaptació i el seu compromís “.

Els actes arrenquen al març

Des d’aquesta regidoria s’ha preparat un inici de temporada que s’acobla a la realitat actual. Els actes arrenquen el proper divendres 5 de març a les 19.30h al Teatre Montecarlo, amb la presentació de l’obra de teatre “La ciutat de la Gebre” basada en la novel·la “Entre visillos” de Carmen Martín Gaite. Una astuta reflexió sobre la joventut en els inicis de l’franquisme i especialment sobre el paper de les dones, condemnades a viure una existència buida per culpa de les estrictes convencions que anul·laven qualsevol desig de prosperar i de allunyar-se de la submissió dels seus marits.

Continuarem el dissabte 13 de Març obrint temporada en el musical al Palau de la Música a les 19.00h amb el concert homenatge a l’genial músic argentí Astor Piazzola. Any Piazzola per la seva 100 aniversari de la mà de l’fantàstic grup ZINGERSEPTET en aquest cas amb la col·laboració de la insigne pianista Polly Ferman com a artista convidada. Un luxe tenir a una ambaixadora de la música de les Amèriques a Buñol.

El següent cap de setmana, el diumenge 21 de Març a les 18.30h al Teatre Montecarlo tots podran assistir a l’espectacle familiar CONCERT KIDS amb Gisela, la veu a Espanya de Disney, on l’artista ens farà un recorregut per les cançons més representatives de la factoria.

I acabarà el mes de març amb l’obra de teatre GAG ​​MOVIE de la companyia Yllana, el dissabte 27 de març a les 19.00h. Ens oferiran un singular i divertidíssim viatge amb els espectadors per alguns dels moments més iconogràfics de l’setè art.

Us esperem en els teatres.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*