Bunyol dóna a conèixer a Fitur la nova imatge de la Tomatina en el 75 aniversari de la festa

Post també disponible en: Castellano

La Fira de Turisme Internacional, Fitur, ha estat l’espai escollit per l’Ajuntament de Bunyol per presentar en públic la nova imatge i el lema de la internacionalment coneguda festa de la Tomatina en un any en què es compleix el 75 aniversari del seu naixement .
Les encarregades de mostrar a el públic la nova imatge, el logotip i el lema de La Tomatina han estat tant l’alcaldessa de Bunyol, Jonquera Carrascosa, com la regidora de Turisme i Tomatina de l’consistori buñolense, Maria Vallès, que van comptar per a l’ocasió amb el suport de el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, així com de el president de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, i de el president de l’patronat de Turisme de la Diputació, Jordi Major.
«Es tracta d’una imatge renovada per a una festa amb una antiguitat de 75 anys. Hem volgut actualitzar-la i unir-la a la joventut, a la diversió … És una imatge inspirada en els seus orígens, hem reprès el tomàquet rebregat, amb una imatge blanca, com les samarretes amb les que a el principi de la festa anàvem la gent a participar ; i que ofereix un aspecte molt clar, net i senzill », tal com ha subratllat la responsable de l’organització de la festa.
Pel que fa a l’lema, Maria Vallès ha explicat que s’ha triat aquest any «No t’ho pots perdre»; i amb ell es vol «destacar que és una forma de diversió, però també de respecte, de respecte a les dones sobretot».
La regidora també ha anunciat la posada a la venda de les 18.000 entrades per a l’edició d’enguany, «que poden comprar-se a partir d’avui mateix, una circumstància que no havia passat tan aviat i que no obstant això aquest any hem fet ja al gener ».
Pel que fa als esdeveniments i actes paral·lels que complementaran la festa del pròxim mes d’agost, la regidora ha avançat que es «s’aniran coneixent al llarg de l’any».
L’alcaldessa, per la seva banda, ha destacat que La Tomatina és «un esdeveniment en si mateix important, a l’ésser una festa que ja compleix 75 anys i més amb aquest caràcter turístic internacional, pel que volem aprofitar aquesta efemèride per donar-li una nova imatge , per rellançar i millorar-la. Hem treballat molt en el tema de la seguretat, però ara hem de treballar en altres temes. I aquí hem trobat de seguida el suport de l’Agència Valenciana de Turisme i també de la Diputació de València per a realitzar aquesta presentació a Fitur ».
Jonquera Carrascosa ha citat els motius pels quals Bunyol s’hauria visitar, a més de per la seva Tomatina, entre els quals ha ressaltat «la seva enorme riquesa patrimonial, de què és un gran exemple el nostre Castell; així com natural amb espais com l’Alt Jordi, la Cova Turche, o l’auditori que ens ofereix aquesta unió amb la música ». Unes afirmacions que ha abonat amb l’emissió d’un vídeo promocional en què s’ha pogut veure bona part de l’oferta que la localitat ofereix.
Fitur també ha estat el marc escollit per l’Ajuntament de Bunyol per a donar a conèixer els detalls de la propera Biennal de Música de la localitat, que es desenvoluparà de el 4 a el 18 de juliol pròxims i entre les novetats ambdues responsables municipals han destacat «l’estrena de l’obra que hem encarregat a Andrés Valero-Castells commemorativa de l’75 aniversari de la Tomatina, ‘Catarsi en vermell’, que estrenarà “el Litre” durant el concert d’inauguració; i que també interpretaran “Els Lletjos” a la clausura ».

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*