El PSOE de Bunyol presentarà la seua candidatura el 24 d’abril

Post també disponible en: Castellano

Integrantes del PSOE en el homenaje que cada año se hace a la II República.
Integrants de la candidatura del PSOE en l’homenatge que cada any es fa a la II República.

El Partit Socialista de Bunyol ha informat que l’acte de presentació de la seva candidatura, serà dimecres que ve, 24 d’abril, a les 19,00 hores a la sala El Mercat. «Al situar-se dins de la campanya electoral de les autonòmiques i generals, també acompanyaran l’agrupació local en aquest acte Rebeca Torró i Pedro Rodríguez, candidats del PSOE al congrés i al senat, respectivament, per la circumscripció de València, que compartiran faristol de oradors amb l’alcaldessa i candidata del PSPV-PSOE, Jonquera Carrascosa », com han informat fonts del partit.

Rebeca Torró és tinent d’alcalde d’Ontinyent i diputada provincial, mentre que Pedro Rodríguez és, fins a la data, president de la FSMCV, càrrec que seguirà ostentant fins al seu nomenament com a senador, en el cas que sortís elegit.

A més, els socialistes recuperessin per a les eleccions “Al Poble”, el seu mitjà de comunicació per «informar a tota la ciutadania sobre les novetats de la seva gestió. Som el partit més actiu en xarxes socials, estant presents en totes elles, però hem entès que era una bona idea recuperar la publicació en paper A Poble, per arribar a tota la població sense excepció i informar de primera mà, de les últimes novetats en la gestió a l’ajuntament del grup municipal », segons informen des del partit.

En un altre ordre de coses, des de la candidatura socialista han començat les reunions amb diferents col·lectius de la localitat, «com l’Associació d’Empresaris i Autònoms, on a més de tractar les últimes novetats de la XIV Fira de Comerç i Turisme, que tindrà lloc del 10 al 12 de maig, també s’han treballat altres temes d’interès que incumbeixen a aquest col·lectiu. La necessitat d’un nou conveni entre Ajuntament i Associació, que reculli les inquietuds i objectius d’aquesta nova i ambiciosa Associació d’Empresaris i Autònoms, que cada vegada recull i representa a més professionals de la nostra localitat, va ser un dels objectius llocs entre les dues parts per a la pròximes legislatura ».

Finalment, el passat 14 d’abril des del PSOE amb la resta de forces republicanes locals «es va participar en el ja tradicional homenatge que cada any es fa a la II República, proclamada aquest dia de 1931, des del Pont de la República, obra duta a terme durant aquest període ».

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*