Bunyol, present en l’Assemblea del Club de producte turístic de Castells i Palacios d’Espanya

Post també disponible en: Castellano

  • Dijous passat Juncal Carrascosa, Alcaldessa de Bunyol, va ser present en l’Assemblea del Club de producte turístic de Castells i Palacios d’Espanya, del qual forma part des de l’anterior legislatura, però que per la pandèmia no s’havien realitzat reunions presencials. Va ser al Castell de Belmonte.

Juncal Carrascosa, Alcaldessa de Bunyol, va assistir dijous passat a l’Assemblea del Club de Producte Turístic de Castells i Palacios d’Espanya. Aquest municipi forma part d’aquest club des de l’anterior legislatura, fins i tot Bunyol és soci fundador d’aquesta associació.

Amb motiu de la pandèmia no s’havien produït reunions presencials. Dijous passat es van reprendre. Va ser al Castell de Belmonte, el seu propietari és el president d’aquesta associació. Va comptar amb la participació del Ministeri de turisme i diversos turoperadors internacionals amb l’objectiu de promocionar el producte cultural-històric-educatiu present al nostre país, comparant-se amb rutes que s’organitzen per a visitar castells en altres països del nostre entorn com França i Itàlia.

La primer edil buñolense confirmava que aquest és un cercador molt potent per a promocionar el poble en el seu conjunt. “El ganxo en aquesta ocasió per a qui visita castells i palaus seria el nostre habitat castell, que sens dubte és l’únic que es troba amb residents”.

Spain Heritage Network és la plataforma tecnològica de l’associació i club de producte turístic de castells i palaus d’Espanya. Aquest club de producte de turisme cultural pretén reunir en una mateixa xarxa als castells i palaus més importants d’Espanya tant des del punt de vista històric com arquitectònic per a contribuir a la seua posada en valor i per a la seua difusió i gaudi per part de tots.

Els objectius del Club de Producte Turístic es poden resumir en cinc punts:

  • Impulsar el sector turístic cultural de castells i palaus d’Espanya amb el suport de la Secretaria d’Estat de Turisme i Turespaña a través de diferents iniciatives i convenis, i també amb el suport de les CCAA involucrades.
  • Constituir des del Club de Producte la “Xarxa de Castells i Palacios d’Espanya” amb el millor del nostre ric patrimoni històric, començant pel castellológico i de palaus, i dotant-lo d’un nivell de qualitat òptim segons els requisits del club de producte I SEGMENTAT EN RUTES en la mesura que siga possible.
  • Ensenyar i entretindre donant a conéixer la història d’Espanya a través del seu ric patrimoni històric i des de cadascun dels seus castells, fortaleses i palaus més emblemàtics distribuïts per tota la geografia espanyola.
  • Distribuir, comunicar i dissenyar les estratègies de màrqueting necessàries per a convertir la Xarxa Nacional de Castells i Palacios en un referent de la MARCA ESPANYA donant-la a conéixer per tot el món.
  • Cohesionar en una plataforma tecnològica www.spainheritagenetwork.com/com, el producte turístic de castells i palaus per a facilitar la seua distribució a turoperadors, agències de viatge, plataformes de distribució i al client final facilitant-li una eina innovadora per a poder accedir als nostres castells i palaus més emblemàtics.

Es parteix de castells i palaus amb almenys un cert nivell de gestió activa (visitables, amb experiències turístiques variades, de gestió pública o privada) i amb un clar atractiu. Els castells i palaus són un recurs amb una identitat clara lligada a la història de la nostra nació i per tant a la MARCA ESPANYA, i amb un gran potencial interpretatiu per a diferenciar cada castell o palau i cada destí amb un relat propi i atractiu per a la demanda. La web on pot visibilitzar-se la informació de tots els castells i palaus d’Espanya presentes en aquest club.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*