Bunyol serà la seu de l’I Curs Internacional de Direcció d’Orquestra AIDO José Collado impartit per Nicolás Pasquet

Post també disponible en: Castellano

Una vegada finalitzat el període d’inscripció, 25 joves directors i directores d’Espanya i de la resta d’Europa s’han inscrit a l’I Curs Internacional de Direcció d’Orquestra organitzat per AIDO José Collado i l’Ajuntament de Buñol, que se celebrarà en aquesta localitat del 26 al 30 de juliol amb el mestre Nicolás Pasquet, director internacional i professor de la Universitat de Weimar (Alemanya). 

El curs Internacional de Direcció augura un gran èxit. Encara que només seran 6 els seleccionats d’entre tots els candidats que podran participar com a alumnes/as actius/as, mitjançant un procés de selecció de vídeo i currículum, la resta de joves directors/as tindran la possibilitat de participar com a oïdores. Des de l’organització volen destacar l’alt nivell de tots els candidats i la dimensió internacional del curs amb inscripcions de tota Espanya i països d’Europa com Alemanya, França, Suïssa, Itàlia, Bèlgica, Bulgària, el Regne Unit, Estònia i fins i tot Sud-àfrica.

Juan Luis Pallás afirma: “Per a Bunyol és un fet molt important. Sabut és la relació extraordinària que té Buñol amb la música. Era el moment d’apostar per la realització d’un curs de direcció de caràcter Internacional, i que a més portara el nom de José Collado. El nostre director més reconegut i mestre de mestres. En aquest sentit, fem un pas més i col·loquem novament a Buñol com a referent musical, en aquesta ocasió, relacionat amb la direcció d’orquestra”, finalitza.

Per part seua, Juncal Carrascosa, alcaldessa, i tot el govern municipal donen suport a aquest projecte cultural que sens dubte arriba a Buñol per a quedar-se de la mà de AIDO José Collado i que compta amb Cristóbal Soler com a part important d’aquest.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*