Anecoop Cellers rep per cinqué any consecutiu el premi “Millor Cooperativa d’Espanya” en el Berliner Wein Trophy 2021

Post també disponible en: Castellano

Els premis especials creats en 2015 pel Deutsche Wein Màrqueting pretenen destacar als millors participants dels Wein Trophies

Anecoop Cellers és la primera i única cooperativa espanyola a ser reconeguda amb aquest premi, que ha obtingut en les últimes cinc edicions

Anecoop Cellers ha rebut enguany, en el marc del concurs Berliner Wein Trophy i per cinqué any consecutiu, el premi “Millor Cooperativa d’Espanya”, la categoria de la qual s’inclou dins dels “Premis Especials” de l’organització.

Aquests premis van ser creats pel Deutsche Wein Màrqueting en 2015 per a destacar als millors participants dels Wein Trophies dins del top 30%. L’organització estableix la limitació que només el 30% dels vins degustats poden ser premiats, complint amb les regles de la OIV.

No obstant això, amb la creació d’aquests premis han volgut fer un pas més i destacar als millors participants de cada categoria i país. Entre els requisits per a obtindre el premi “Millor Cooperativa d’Espanya” està el de disposar d’almenys 5 Medalles d’Or.

En paraules d’Alejandro Monzón, president de Anecoop, “per a nosaltres és un honor haver sigut reconeguts amb aquest guardó per cinqué any consecutiu, i un orgull ser la primera i única cooperativa espanyola a obtindre’l. Com tots els reconeixements, és un al·licient per a continuar mantenint la qualitat que oferim i que, en aquest cas, confirma el model cooperatiu com un model empresarial d’èxit”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*