Brussel·les premia la qualitat dels vins de Anecoop amb 9 medalles d’Or i 11 de Plata

Post també disponible en: Castellano

El Concours Mondial de Bruxelles ha donat a conéixer els resultats de la seua 28é edició, després de la celebració de diversos dies de tast que van transcórrer entre el 17 i el 27 de juny en el Centre de Congressos i Exposicions de Luxemburg. El reconegut concurs ha premiat la qualitat dels vins de Anecoop Cellers amb 9 medalles d’Or i 11 medalles de Plata.
Dels nou que han obtingut medalla d’Or, sis han sigut elaborats pels cellers sòcies de Anecoop Cellers amb D.O.P. València: Reymos V.O. Espumós, Alegra’t! Espumós i Ametista Moscato Rosat, de Cellers Reymos (Cheste) i els negres Venda del Port Nº18 2016, Finca Cañadelas Merlot 2020 i La Cova Negra 2019, de Celler La Vinya (La Font de la Figuera). Completen el palmarés d’Ors els tres vins elaborats pel seu celler sòcia amb D.O. Navarra, Cellers Sant Martí, les referències premiades dels quals han sigut: Butterzard 2020 Blanco, Vinya Nava 2020 Rosat i Vessants de Unx 2020 Rosat.
Uns 10.000 vins de 46 països productors han participat enguany en aquest concurs internacional de referència. Durant 9 dies, més de 300 jurats internacionals s’han succeït per a catar els vins inscrits. Una vegada més, el Concours s’imposa com a revelador de les últimes tendències i canvis en el món vitivinícola. En 2021, amb quasi 2.000 vins espanyols presentats, confirma la seua posició com a major aparador de la diversitat de la viticultura espanyola, que aconsegueix un ampli medallero situant-se per darrere de França, el país amb major nombre de premis i per davant d’Itàlia.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*