L’alumnat de l’escola d’estiu de Xest gaudeix d’un concert didàctic

Post també disponible en: Castellano

Aquest matí els músics i músiques de la banda juvenil La Lira de Cheste han oferit un concert didàctic en cada centre en el que s’està desenvolupant l’escola d’estiu, els CEIP Francisco Giner dels Rius i Ana Lluch.

“Des de fa diversos anys s’inclou aquesta activitat dins de la programació de l’escola, amb l’objectiu d’acostar la música als xiquets i xiquetes i despertar el seu interés per ella”, ha apuntat la regidora d’Educació, Mª Ángeles Llorente. “Com sempre, la visita de la banda juvenil ha sigut tot un èxit i l’alumnat de l’escola ha gaudit molt i ha estat molt implicat durant els dos passes del concert”.

L’activitat ha començat amb una presentació de cada instrument que conforma la banda, per part del director de l’agrupació, Raúl Doménech, qui ha fet participar al públic intentant que els xiquets i les xiquetes de l’escola endevinaren el nom de cada instrument. Després, la banda ha interpretat diversos pasdobles, un tema de Bob Marley i Tequila, de The Champs. 

“La música és enriquidora a qualsevol edat, però lamentablement és una disciplina amb poc pes en l’educació ordinària i el seu aprenentatge queda relegat al fet que els xiquets i les xiquetes decidisquen apuntar-se a classes extraescolars”, explicava Alba Doménech, coordinadora de l’escola d’estiu, “Considerem que l’aprenentatge musical és imprescindible en la formació integral de les persones i per això hem apostat per despertar l’interés del nostre alumnat cap a la música a través d’aquesta activitat, molt dinàmica i divertida, i en la qual no ha faltat alegria, ritme i ball”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*