Bunyol traslladarà els precs i preguntes dels veïns a l’alcaldessa i regidors de l’pròxim ple a porta tancada a través de la ràdio municipal

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Bunyol celebra aquest proper dilluns, 25 de maig, sessió plenària ordinària a les 18,00 hores a la sala de sessions de la casa consistorial. El ple es retransmetrà en directe tant per la ràdio com per la televisió per Internet.

A més, en aquesta sessió plenària, que encara serà a porta tancada, tot el municipi pot participar activament. Els veïns podran traslladar els seus precs i preguntes als regidors per mitjà de l’correu radiobunyol@gmail.com o per missatge de text o de Whatsapp a l’600442657 i la periodista de la ràdio, Pilar Criado, qui les ha d’exposar als regidors, “sempre que s’hagin efectuat des del respecte i amb la identificació del nom i cognoms de l’veí de la localitat que ho formuli “, segons fonts municipals.

En l’ordre del dia destaca l’aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal reguladora de les taxes per utilització privativa o aprofitament especial de domini públic local, amb la supressió de la taxa per l’ocupació de terrenys d’ús públic local amb taules i cadires, amb finalitat lucrativa. El següent punt és la proposició de el grup municipal socialista relativa a la unió de l’municipalisme valencià davant de l’coronavirus.

També es donarà compte de la liquidació de l’pressupost de 2019 i de diversos informes de tresoreria. Finalment, precs i preguntes dels regidors, perquè es finalitzi amb les preguntes que hagin llançat els veïns de la localitat a través dels seus missatges i correus electrònics a la ràdio.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*