Xest celebrarà la II Setmana de la Salut del 27 de març al 2 d’abril de 2023

Post també disponible en: Castellano

Dilluns que ve, 27 de març, arrancarà la II Setmana de la Salut organitzada per la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Xest. El programa s’obrirà aqueix mateix dia al matí amb una classe de pilates de la mà de l’associació ChesteFit, una xarrada a càrrec del coordinador del Centre de Salut de Xest, Esteban Rosero, i una classe de hip-hop, oferida per Gimnàs Xest. A la vesprada tindrà lloc l’acte d’obertura, a les 19.00, amb la realització d’una marxa titulada “Movent-nos per la Salut i la Pau”, que recorrerà diferents carrers de la localitat, tenint com a punt de partida la plaça II República. La marxa acabarà en la plaça del Mercat, on hi haurà una actuació en directe a càrrec de José Vicente Domingo, a les 20.00. Per a finalitzar aqueixa primera jornada, l’associació ChesteFit impartirà una classe gratuïta de BodyPump en la seua seu.

Amb més de 30 activitats gratuïtes per a tots els públics, aquesta segona edició de la Setmana de la Salut es desenvoluparà durant 7 dies en diferents espais de la localitat, fins a culminar amb la celebració de la I Fira de la Salut, el diumenge 2 d’abril. Aquest esdeveniment és una de les novetats del programa d’enguany; es desenvoluparà de 10.00 a 13.00 en la plaça Doctor Cajal i comptarà amb estands, classes gratuïtes i exhibicions.

Una altra de les novetats serà la celebració de la Jornada Connecta amb la naturalesa, que es desenvoluparà el dissabte, 1 d’abril en la segona arbreda del poliesportiu municipal, a partir de les 10.00. A més, el Centre de Formació de Persones Adultes albergarà durant tota la setmana una exposició d’Objectius de Desenvolupament Sostenible, oferida per l’associació Creu Roja de Xest.

Seguint la línia de la primera edició, s’inclouen en el programa activitats destinades als centres educatius de Xest, encara que s’amplien amb noves propostes, com els tallers de Kinesia cerebral, de Primers auxilis o de Control postural. A més, novament les farmàcies locals participaran en la Setmana de la Salut realitzant gratuïtament preses de glucosa i de tensió arterial, en horari de 9.00 a 9.30 i de 17.00 a 18.00, des del 27 al 31 de març.

El programa complet es pot consultar en la web cheste.es i en la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Xest.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*