L’alumnat del CEIP Sant Lluís de Bunyol crea panells informatius turístics sobre alguns lugarés d’interés del municipi

Post també disponible en: Castellano

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Bunyol ha col·laborat amb l’alumnat del CEIP Sant Lluís de Bunyol per a elaborar documents informatius sobre alguns dels llocs d’interés turístic del municipi. 
L’alumnat ha recopilat la informació turística, l’ha redactada tant en castellà com en anglés, ha creat el disseny dels panells i aquests han sigut instal·lats en diferents fonts i ximeneres de Bunyol. 
La regidoria de Turisme ha estat treballant conjuntament amb els xiquets i xiquetes i s’han encarregat del disseny i creació dels panells amb codis QR perquè les persones visitants puguen conéixer la història d’aquests llocs emblemàtics però també tot aquest treball està inclòs en la plataforma O-CITY en la qual la regidoria de Turisme participa molt activament. 
Aquesta acció, segons compte la regidora de Turisme, María Vallés, s’ha realitzat “com a part del projecte de la càtedra d’Innovació del campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València”.
La regidora també ha explicat que l’alumnat ha participat amb molt d’interés en aquesta iniciativa i que és necessari continuar impulsant aquest tipus de projectes des del Consistori per a involucrar a la joventut en qüestions rellevants per al municipi.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*