Bunyol ultima els detalls del proper congrés de la World Association for Symphonic Bands and Ensembles, WASBE

Dentro de estos tres días de congreso las actividades van a ser muchas.
Dentro de estos tres días de congreso las actividades van a ser muchas.

Post també disponible en: Castellano

Dentro de estos tres días de congreso las actividades van a ser muchas.
Dins d’aquests tres dies de congrés les activitats seran moltes.

Que es desenvoluparà a la localitat de la Foia des del dia 9 al 13 del proper mes de juliol

Bunyol ultima els detalls del World Association for Symphonic Bands and Ensembles, WASBE (que en castellà significa Associació Mundial de Bandes i de Conjunts Simfònics), que tindrà lloc a la localitat del 9 al 13 d’aquest mes de juliol, com ha informat la alcaldessa de Bunyol i presidenta de la WASBE 2019, Jonquera Carrascosa.

Aquesta associació és l’única organització internacional de directors de bandes, compositors, músics, editors, mestres, fabricants d’instruments i amics de la música de vent que està dedicada exclusivament a millorar la qualitat de les bandes de vent a tot el món ia ensenyar a seus membres nous mons de repertori, cultura musical, persones i llocs.

WASBE és una associació internacional sense ànim de lucre oberta a totes les persones, institucions i indústries interessades en bandes de vent simfònic i conjunts de vent.

Així, del 9 al 13 de juliol es posarà gaudir a Buñol de ponències, concerts i formacions amb els millors professionals. A més, de comptar amb expositors com fabricants d’instruments, estudis d’enregistrament i editors entre altres empreses.

Les bandes internacionals seleccionades per a la participació en aquest gran esdeveniment musical són la Northwestern State University (USA); Rovereto Wind Orchestra (Itàlia); Sydney Conservatorium of Music Wind Symphony (Austràlia); Toronto Youth Wind Orchestra (Canadà); UMSC Villar (Espanya); University of North Florida Wind Symphony (USA); Associaçao Recreativa Musical Amics de la Branca (Portugal).

I les Bandes convidades són les valencianes Societat Musical «L’Artística» de Bunyol; Centre Instructiu Musical «L’Harmònica» de Bunyol; Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (Banda Federal); Banda Municipal de València; «Unió Musical» de Llíria; Banda Simfònica Conservatori Sant Rafael de Bunyol; Banda Juvenil Conservatori Sant Rafael de Bunyol.

«Dins dels tres dies del congrés les activitats seran moltes i variades, i aniran des dels concerts a les ponències, xerrades o seminaris i en què professionals de la música podran aprendre i conversar amb companys de diferents països», tal com ha avançat Jonquera Carrascosa.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*