L’artista Toni López, part important del primer premi de les Fogueres de Sant Joan amb el monument «Efímera»

Vicente Llácer y su equipo de trabajo en el que se encuentra el artista fallero buñolense Toni López.

Post també disponible en: Castellano

Vicente Llácer y su equipo de trabajo en el que se encuentra el artista fallero buñolense Toni López.
Vicente Llácer i el seu equip de treball en el qual es troba l’artista faller buñolense Toni López.

La Foguera La Ceràmica, amb el lema «Efímera», treball de l’artista Vicente Llácer i del seu equip en el qual es troba l’artista faller buñolense Toni López, en el equip realitza tasques de pintura, ha estat la guanyadora de Categoria Especial de les Fogueres de Sant Joan d’Alacant. El disseny de la foguera és d’Alejandro Santaeulalia i el guió de Miguel Prim.

Després de tres anys quedant-se a portes del primer premi, aquest «foguera» ha estat guanyadora amb 8 punts de diferència sobre la segona i la tercera, que han empatat.

«Efímera» tracta de totes les coses efímeres de la vida, les estacions de l’any, l’amor, una dent de lleó, els avis … fins i tot els premis de les fogueres. La rematada és una taula dels horòscops envoltada de les estacions de l’any.

Segons paraules del propiao Toni López, «ens hem emportat el primer premi de la categoria especial després d’un final amarg en les falles de València; aquest premi ha estat un gran al·licient per seguir pintant. Estic molt content amb el treball realitzat. Gràcies a l’artista Vicente Llácer Rodrigo per confiar en mi i en la meva pintura; i enhorabona a tot el gran equip del taller pels seus ànims ».

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*