Caixa Rural Torrent celebra la 45 edició de les ‘Jornades de Cítrics’

Post també disponible en: Castellano

La sala d’actes de Caixa Rural Torrent acollirà del 13 al 15 de febrer la 45 edició de les ‘Jornades de Cítrics’, organitzades per l’entitat, en les quals participaran destacats representants del sector agrícola valencià i del cooperativisme.

El dia 13, després de la inauguració a càrrec del president de Caixa Rural Torrent, Jesús Monfort, s’impartirà la primera conferència titulada ‘El nou Quadern Digital d’Explotació’, a càrrec d’Isaac Argilés Jara, especialista en eines digitals de Plataforma Terra, del Grup Cooperatiu Cajamar.

El dimecres 14 de febrer s’abordarà el ‘Control biològic de les principals plagues invasores en els cítrics valencians’, a càrrec d’Alejandro Tena, del departament d’Entomologia del Centre de Protecció Vegetal i Biotecnologia de l’Institut Valencià d’Investigacions Agràries (IVIA).

L’últim dia José Miguel Martínez, responsable de l’Àrea de cítrics del departament de Producció i Innovació de Anecoop, parlarà sobre el ‘Comportament en camp de les varietats de taronja i mandarina amb interés comercial’. Després de la ponència l’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, clausurarà les jornades

Aquesta nova edició conclourà amb un viatge professional a Pamplona que, de l’1 al 3 de març, realitzarà un grup de 50 agricultors i tècnics del sector, i que l’entitat ha organitzat amb la finalitat que puguen ampliar coneixements i experiències agrícoles.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*