Utiel es veste de Carnestoltes i omple els carrers de color, música i diversió

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament d’Utiel ha repartit 2.430€ en els premis atorgats en el Concurs de Disfresses i Coplillas.

Aquest cap de setmana ,Utiel s’ha vestit de Carnestoltes amb originals i colorits disfresses com a protagonistes de la festa en la qual ha brillat la creativitat, la música, l’humor i la diversió.
Divendres passat se celebrava el tradicional Concurs de Disfresses i Coplillas, el dissabte la desfilada de màscares pels carrers d’Utiel i el lliurament de premis del concurs i per a finalitzar, el diumenge se celebrava la sessió especial de carnestoltes per als més xicotets. 
Premiats Concurs de Disfresses i Coplillas
Per a triar als guanyadors el jurat va valorar el disseny de les disfresses, l’originalitat, la posada en escena, la lletra i música i l’estètica entre altres criteris. Els premis del concurs d’enguany han comptat amb una major dotació econòmica i en total s’han repartit prop de 2.500 € entre els tres primers participants de les categories establides en comparses, coplillas i disfressa individual. Així mateix, s’han entregat distincions als quarts i cinquens classificats de les comparses i a la millor posada en escena individual. 
Els premiats del concurs són: 
COMPARSES
1r   Les de Bali
2n   La Fauna del Negrete
3r   De l’Apocalipsi al Magre
4t   Bojos de la Trossa
5a   Copacabana

MILLOR POSADA EN ESCENA COMPARSA
1r La Fauna del Negrete
2n Les de Bali
3r Copacabana

MILLOR MAQUILLATGE COMPARSES
1r Les del Bali

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*