Caixa Rural Torrent convoca els premis als millors expedients de Batxillerat 

Post també disponible en: Castellano

Caixa Rural Torrent premiarà als sis estudiants amb millors expedients de Batxillerat en els cursos 2020/2021 i 2021/2022, que siguen socis de l’entitat i estiguen cursant estudis superiors en el curs 2022/23. Els premis s’entregaran en la III Gala de l’Educació de l’entitat, que se celebrarà el pròxim 11 de maig a les 18 hores en la seua sala d’actes.

Els premis, l’objectiu dels quals és potenciar entre els joves la importància del valor de l’esforç, el treball i la responsabilitat, s’atorguen sobre la base de la nota mitjana de les qualificacions obtingudes en les matèries incloses en les bases. Cadascun dels premis, tres per cadascuna de les promocions, té una dotació econòmica de 1.200 euros. La sol·licitud es pot presentar fins al 28 d’abril. La documentació s’entregarà en un sobre tancat a l’atenció del Departament de Fons Social en els Serveis Centrals de Caixa Rural Torrent, avinguda Al Vedat, 3 de Torrent.

També se sortejaran deu beques per import de 450 euros. Poden participar tots els alumnes que en el curs 2022/2023 estiguen cursant estudis superiors i siguen socis de Caixa Rural Torrent. Els estudiants interessats podran presentar la sol·licitud fins al mateix dia de la Gala, en un sobre tancat dirigit, així mateix, al departament del Fons Social en els Serveis Centrals de Caixa Rural Torrent.

Aquesta edició de la Gala de l’Educació incorporarà una ponència del conferenciant Toni Pons, en la qual incidirà en l’alt rendiment d’estudiants i esportistes. La seua xarrada “Supera’t a tu mateix” incorpora exercicis pràctics molt efectius per a la consecució de metes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*