L’alcaldia de Camp Arcís agraeix la intervenció de la Guàrdia Civil i els bombers en l’incendi d’un habitatge

Post també disponible en: Castellano

El passat 13 de març, sobre les 13.00 hores, es produïa un incendi en un habitatge de Camp Arcís amb una persona atrapada en el seu interior. 
Gràcies a la ràpida intervenció de la Guàrdia Civil es va poder salvar la vida del veí. Els agents van trencar les portes, tant principal com posterior, accedint a l’immoble i salvant la vida de l’home que estava en el seu interior. Per aqueix motiu, un agent de la Guàrdia Civil va haver de ser atés per inhalació de fum, encara que afortunadament es troba bé. 
És per això que, des de l’Alcaldia de Camp Arcís, volem donar les gràcies al cos de la Guàrdia Civil per la seua ràpida actuació i per haver arriscat la seua vida per a salvar la d’un veí. 
Així mateix, també volem agrair als bombers, tant de Requena com de Sinarques, la seua actuació en l’extinció de l’incendi, la qual va evitar que el foc s’estenguera als habitatges contigus, evitant així perdudes tant personals com materials. 
Per tot això, des de l’Alcaldia de Camp Arcís expressem el nostre més profund agraïment i reconeixement a Guàrdia Civil i bombers per la seua impecable intervenció en aquest succés.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*