Carlos Mazón i Vicente Mompó abrigallaran a Ricardo Gabaldón en la seua presentació com a candidat a l’alcaldia d’Utiel pel PP

Post també disponible en: Castellano

El candidat a l’alcaldia d’Utiel, Ricardo Gabaldón, comptarà amb el suport de Carlos Mazón i Vicente Mompó, el dissabte 25 de març a la casa de Cultura de la població, en la presentació oficial de la seua candidatura davant afiliats, simpatitzants i ciutadans del municipi. 

El dissabte dia 25 de març, a les 17,00 hores, a la Casa de Cultura d’Utiel, tindrà lloc la presentació oficial de la candidatura de Ricardo Gabaldón a l’alcaldia del municipi. A l’acte està confirmada la presència del també candidat a la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón i el president provincial del PP Vicente Mompó.

En l’acte de presentació, el candidat a l’alcaldia, juntament amb el candidat també a la Generalitat, demanaran a la ciutadania que confien en Ricardo Gabaldón com a candidat, “perquè Utiel progresse i isca de la letargia en el que es troba”, afirmen els populars d’Utiel.

Abans de l’acte de presentació, el candidat juntament amb representants del Partit Popular de València, representants locals, afiliats i simpatitzants, celebraran un menjar a l’Hotel El Tollo d’Utiel a les 14.30 hores. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*