Fotogalería: el President de la Generalitat, Carlos Mazón, participa en la Tomatina de Bunyol i enalteix el caràcter “alegre i hospitalari” de la festa

Post també disponible en: Castellano

Carlos Mazón participa en la Tomatina de Bunyol i enalteix el caràcter “alegre i hospitalari” de la festa

El president de la Generalitat ha assistit a aquesta celebració que compleix 76 anys

“La Tomatina representa el somriure que des de la Comunitat Valenciana llancem al món”, ha assenyalat el cap del Consell
El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha participat en la festa de la Tomatina de Bunyol, on ha enaltit el caràcter “obert, alegre, acollidor i hospitalari” d’aquesta festa.

“La Tomatina representa el somriure que des de la Comunitat Valenciana llancem al món”, ha assenyalat el president, que ha explicat que el que va començar com una “gamberrada” fa molts anys, s’ha convertit “en un moment meravellós que transcendeix davanteres i arriba a tothom”. “Em sent un privilegiat per haver pogut vindre”, ha apuntat Carlos Mazón. 

El titular del Consell ha estat acompanyat per l’alcaldessa de Bunyol, Virgínia Sanz; i el president de la Diputació de València, Vicente Mompó; al costat dels quals ha visitat el camp de futbol de la localitat, on estaven els camions que han transportat les tomaques.

Durant la seua visita, el President també ha sigut entrevistat en el set muntat per aquest diari a la casa consistorial de Bunyol pel director de tucomarca televisió, Miguel Ángel Pallás, amb qui ha conversat sobre la seua participació durant la seua joventut en unes altres Tomatinas.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*